TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Antalyaspor İddaa Tahmini 26.02.2023

Spor Toto Süper Lig’de Pazar gününün kapanış maçı. Beşiktaş ile Antalyaspor, erteleme maçında kozlarını paylaşacak. Karşılaşmayı saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Beşiktaş Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Beşiktaş kazanır 1.77, beraberlik 3.96, Antalyaspor kazanır ise 4.90 olarak açıklanmış. 

Beşiktaş Favori Taraf

Beşiktaş, Süper Lig’de oynadığı son karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılmıştı. 4 Şubat’ta oynadıkları Sivasspor maçından 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Süper Lig’de oynadığı son 2 maçında da puan kaybeden Şenol Güneş’in öğrencileri lider Galatasaray’ın tam 15 puan gerisinde yer alıyor. Siyah Beyezlılar bu hafta Antalyaspor’u konuk edecek. Vodafone Park’da maçın favorisi olarak gösterilen Beşiktaş’ta Vincent Aboubakar, Amir Hadziahmetovic, Alexandru Maxim, Onur Bulut, Omar Colley kadroda yer almıyor. Arthur Masuaku ise cezalı.

Antalyaspor’da Eksikler Var

Antalyaspor, Süper Lig’de oynadığı son maçta Gaziantep FK karşısında 3 puan almayı başarmıştı. Rakibini tek golle 1-0 mağlup eden Akdeniz ekibi, kümede kalma yolunda önemli bir 3 puan elde etti. Bu galibiyet ile düşme hattının 2 puan üzerine çıktılar. Süper Lig’de oynadığı son 9 maçta sadece 2 galibiyet alabilen Kırmızı Beyazlılar, bu hafta sonu Vodafone Park’da Beşiktaş’ın konuğu olacak. Maç öncesinde Antalyaspor’da Sam Larsson kart cezalısı. Fedor Kudryashov ve Haji Wright sakat. Emrecean Uzunhan, Helton Leite, Bertuğ Yıldırım, Balint Szabo, Erdal Rakip, Doğukan Sinik ve Mark Mampassi kadroda yer almıyor.

Beşiktaş – Antalyaspor Maç Bilgileri

Beşiktaş – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Vincent Aboubakar, Amir Hadziahmetovic, Alexandru Maxim, Onur Bulut, Omar Colley kadroda yer almıyor. Arthur Masuaku ise cezalı. Antalyaspor’da Sam Larsson kart cezalısı. Fedor Kudryashov ve Haji Wright sakat. Emrecean Uzunhan, Helton Leite, Bertuğ Yıldırım, Balint Szabo, Erdal Rakip, Doğukan Sinik ve Mark Mampassi kadroda yer almıyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Welinton, Romain Saiss, Umut Meraş, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Atiba, Dele Alli, Kevin Nkoudou, Cenk Tosun

Antalyaspor'un İlk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Christian Luyindama, Fedor Kudryashov, Ömer Toprak, Fernando, Sinan Gümüş, Hakan Özmert, Houssam Ghacha, Admir Mehmedi, Haji Wright  

İddaa Tahmini

Beşiktaş, Süper Lig’de oynadığı son maçta Sivasspor deplasmanından puansız dönmüştü. Rakibine 1-0 kaybeden Siyah Beyazlılar, tam 7 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Antalyaspor ise son maçta Gaziantep FK’yı 1-0 mağlup ederek düşme hattının üzerine çıktı. Düşme hattındaki Kasımpaşa’nın 2 puan önünde yer alıyor. Beşiktaş, maçın net favorisi. Antalyaspor’da önemli eksikler var. Beşiktaş’ın taraftarı önünde 3 puan almasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, Vodafone Park’da puan kaybı yaşadı. Antalyaspor ile golsüz berabere kaldılar. Galibiyet hasretleri ise 3 maça çıktı.