İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 01.03.2023

1 Mart Çarşamba akşamı Fransa Kupası’nda sahne alacak olan Çeyrek Final mücadelelerini, kupon olarak düzenledik. Kazanmanız dileğiyle.

Marsilya – Annecy: 2.5 ÜST, 1.25 (iddaa) – 1.40 (intobet) ; Fransa Kupası’nda Çeyrek Final heyecanı yaşanırken, Marsilya ile Annecy karşı karşıya gelecek. Veldorme Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele, 1 Mart Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak. Fransa Kupası’nda Çeyrek Final heyecanı yaşanırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Marsilya, şampiyonluğun en net favorisi. Kupa serüveninde Hyeres, Rennes ve PSG gibi güçlü rakiplerini mağlup etmeyi başaran Igor Tudor’un öğrencileri, yarı final yolunda ise Annecy karşısına çıkacak. Bu sezon sadece Fransa Kupası’nda değil, Fransa Ligue 1’de de şampiyonluk mücadelesi veren ev sahibi, geçtiğimiz hafta lider ile puan farkını 2’ye indirme fırsatını kaçırdı. İç sahada lider PSG’yi konuk eden ekip, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. 25 hafta sonunda ligdeki 5. yenilgisini yaşayan Marsilya, Fransa Kupası’nda teselli arayacak. Sahasında Annecy’i konuk edecek olan Igor Tudor’un öğrencileri, galibiyete yakın taraf. Fransa Ligue 2 temsilcisi Annecy, Fransa Kupası’nda zorlu bir sınav verecek. Fransa Ligue 2’de ilk 25 haftayı 8 galibiyet, 8 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, liderin 20 puan gerisinde kaldı ve 10. sıraya kadar geriledi. Son 4 haftanın 3’ünde puan kaybı yaşayan Annecy, Fransa Kupası’nda ise bu sezon sürpriz bir performans grafiği ortaya koydu. Laurent Guyot’un öğrencileri, sırasıyla Lyon-Duchere, Villerupt Thil, Belfort ve Paris FC’yi elemeyi başardı. Belfort ve Paris FC karşısında normal süreler 1-1’lik beraberlikle tamamlanırken, seri penaltılarda kazanan Annecy oldu. Konuk ekip iki kulvarda birden son haftalarda galibiyet adına fazlasıyla zorlandı. Marsilya hem eşleşmenin hem de şampiyonluğun favorisi. Ev sahibi Annecy karşısında zorlanmadan skor üretmeyi başaracaktır. Annecy ise finale bu kadar yaklaşmışken, iyi mücadelesini sürdürecek ve Marsilya karşısında skora katkı verecektir. Mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Nantes – Lens: MS 2, 1.58 (iddaa) – 1.78 (intobet) ; 1 Mart Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:15’te sahne alacak olan Fransa Kupası Çeyrek Final mücadelesinde, Nantes ile Lens karşı karşıya gelecek. Mücadeleye de la Beaujoire Stadı ev sahipliği yapacak. Fransa Kupası’nın son sahibi Nantes, Çeyrek Finalist olarak Lens karşısına çıkacak. UEFA Avrupa Ligi serüvenine Son 16 Play Off Turu’nda veda etmek zorunda kalan Nantes, ilk maçta alınan golsüz beraberliğin ardından, iç sahada 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Lige yorgun ve moralsiz dönen Nantes, Fransa Ligue 1’de ise haftayı Rennes karşısında 1-0’lık mağlubiyetle noktaladı. Üst üste 2. lig yenilgisini yaşayan Antoine Kombouare’nin öğrencileri, 2 hafta önce deplasmanda 3-1 mağlup olduğu Lens karşısında galibiyet arayacak. İki kulvarda birden düşüşe geçen Nantes, Fransa Kupası’nda kazanarak, toparlanmak istiyor. Fransa Ligue 1’de bu sezon 2 kez karşı karşıya geldiği Nantes’e galibiyet şansı vermeyen Lens, deplasmandan 1 puanla dönmeyi başarırken, iç sahada 2 hafta önce 3-1’lik galibiyete imza attı. Ligde rakibine üstünlük kurmayı başaran konuk ekip, Fransa Kupası’nda galibiyet arayacak. Yarı Finalist olmak isteyen Franck Haise’nin öğrencileri, Fransa Ligue 1’de düşüşe geçerken, rotasını Fransa Kupası’na çevirdi diyebiliriz. Fransa Ligue 1’de ilk 19 haftaya damga vuran konuk ekip, son 6 haftanın 5’inde yaşadığı puan kayıplarıyla, zirvenin 10 puan gerisine düştü. 4. sırada kendisine yer bulan Lens, son haftalarda galibiyet adına zorlanmasına karşın, bu sezon genelinde sergilediği performans grafiğiyle, toparlanacak güçte olduğunu bizlere gösterdi. Lens bir kez daha Nantes’e galibiyet şansı vermek istemiyor. Fransa Ligue 1’de zirve takibini sürdüren Lens, Fransa Kupası’nda ise şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alıyor. Nantes’e bu sezon 2 maçta geçit vermeyen ve 4 puan alan Lens, kupa serüveninde de rakibinden istediğini alacak ve sahadan galibiyetle ayrılacaktır.

Toulouse – Rodez: KGVAR, 1.76 (iddaa) – 2.00 (intobet) ; İddaa fikstüründe 1 Mart Çarşamba akşamı sahne alacak olan Fransa Kupası Çeyrek Final mücadelesinde, Toulouse ile Rodez Averyon karşı karşıya gelecek Saat 20:45’te sahne alacak mücadeleye, Municipal Stadı ev sahipliği yapacak. Philippe Montanier ve öğrencileri, yeni yükseldiği Fransa Ligue 1’de ilk 25 hafta sona ererken düşme hattından uzak kalma hedefine ulaşırken, Fransa Kupası’nda ise büyük bir sürprize imza attı. Fransa Ligue 1’de son 4 haftanın 3’ünde mağlup olmasın karşın, düşme hattından 11 puan uzakta kalmayı başaran Toulouse, Son 2 haftada Reims ve Marsilya mağlubiyetleri yaşayan ev sahibi, rotasını Fransa Kupası’na çevirdi. Lannion, Ajaccio ve Reims karşısında karşısın da aldığı galibiyetlerle, Çeyrek Finalist olmayı başaran Toulouse, 3 maçta 12 gol bulurken, kalesinde sadece 2 gole geçit verdi. Fransa Ligue 1’e istikrardan uzak kalan ev sahibi, Fransa Kupası’nda ise iyi bir sezon geçiriyor. Yarı Final yolunda bu hafta Ligue 2’nin en zayıf halkası Rodez ile karşı karşıya gelecekler. Fransa Ligue 2’de küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan Rodez Averyon, Fransa Kupası’nda ise Çeyrek Finalist. Fransa Ligue 2’de ilk 25 haftayı 4 galibiyet, 10 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, en alt sıraya demir attı. Sezon içerisinde 3. kez teknik adam değişikliği yaşayan Rodez Averyon, yeni hocası Didier Santini önderliğinde puan kayıplarına devam ediyor. Son 8 haftayı puan kayıplarıyla geçiren konuk ekip, en alt sırada yer almaya devam ediyor. Fransa Kupası’nda ise sürpriz galibiyetlerine çeviren Rodez Averyon, Saint-Etienne, RocheSainr, Monaco, Grasse ve Auxerre’yi mağlup etmeyi başardı. Ligue 1 temsilcileri Monaco ve Auxerre karşısında önemli sürprizlere imza attıklarını söyleyelim. Fransa Kupası’nda sürpriz galibiyetlere imza atan Toulouse ve Rodez Averyon, yarı final yolunda karşı karşıya geliyor. İki takımda yarı final umutlarından kolay kolay vazgeçmeyecek ve karşılaşmada skor üretmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.47

intobet Bahis Oranı: 4.98