LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Girona Bahis Tahmini 04.03.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Getafe evinde, Girona’nın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Getafe ve Girona arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Getafe kazanır 2.75, beraberlik 3.00, Girona kazanır ise 2.90 olarak açıklanmış.  

Getafe Düşme Hattında

Getafe, La Liga’da geçtiğimiz hafta konuk olduğu Villarreal deplasmanından puan çıkartamadı. Enes Ünal’ın kafa golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Quique Flores’in ekibi La Liga’da düşme hattında yer alıyor. Oynadıkları son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler. Bu hafta ise Alfonso Perez’de Girona’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Getafe’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Girona’dan Sürpriz Galibiyet

Girona, La Liga’da üst üste galibiyetler almaya başladı. 2 hafta önce iç sahada konuk ettiği Almeria’yı 6-2 ile geçen Girona, geçtiğimiz hafta sonu ise San Mames Barria’da konuk olduğu Atlletic Bilbao karşısında da 3 puanı kaptı. Rakibini 3-2 mağlup eden Girona, La Liga’da son 2 maçını kazanarak dikkat çekti. Üstelik Almeria ve Athletic Bilbao maçlarında tam 9 kez fileleri havalandırdılar. Bu hafta ise konuk olacakları Getafe deplasmanında da bana göre maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Girona’da Yangel Herrera, Alexander Callens ve Ibrahima Kebe’nin sakatlıkları devam ediyor.

Getafe – Girona Maç Bilgileri

Getafe – Girona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Yangel Herrera, Alexander Callens ve Ibrahima Kebe’nin sakatlıkları devam ediyor.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

Girona'nın ilk 11’i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Sam Saiz

İddaa Tahmini

Getafe, La Liga’da geçen hafta Villarreal deplasmanına konuk oldu ve karşılaşmayı 2-1 kaybetti. Enes Ünal’ın golüyle öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar ve puan alamadılar. Girona ise üst üste 2 maçtır kazanıyor. Almeria ve Athletic Bilbao galibiyetleri ile çıkışa geçtiler. Bu hafta Getafe karşısında da bol gollü bir karşılaşma imza atacaklarını düşünüyorum. Hem Getafe hem de Girona skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.87

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.10

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Getafe, haftayı 3 puan ile kapattı. Alfonso Perez’de konuk ettikleri Girona’yı 3-2 mağlup ettiler.