Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mönchengladbach Werder Bremen Maç Tahmini 17.03.2023

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 17 Mart Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Mönchengladbach ile Werder Bremen karşı karşıya gelecek.

intobet, Mönchengladbach galibiyetine 1.97, beraberliğe 3.95, Werder Bremen galibiyetine ise 3.57 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.52, KGYOK 2.50 oran kazandırıyor.

Mönchengladbach Son Haftalarda Etkisiz

Mönchengladbach cephesinde Almanya Bundesliga’da son 3 hafta puan kayıplarıyla geçti. Daniel Farke ve öğrencileri, son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Mainz 05 deplasmanından 4-0, Leipzig deplasmanından ise 3-0’lık mağlubiyetlerle dönen ev sahibi, iç sahada konuk ettiği Freiburg karşısında ise 0-0’lık beraberliğe razı geldi. Son 3 haftada skor üretmeyi başaramayan Gladbach, 24 hafta sonunda 10. sıraya kadar geriledi. Üst sıralardan adım adım uzaklaşan ev sahibi, bu hafta Werder Bremen karşısında galibiyet arayacak. Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından teknik adamın tahtı sallanırken, Gladbach’ın iç sahada galibiyete ihtiyacı var.

Werder Bremen Düşüşe Geçti

Almanya Bundesliga’nın 24. haftasında Bayer Leverkusen’i iç sahada konuk eden Werder Bremen, 1-0 öne geçtiği mücadeleden 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı ve son 5 haftada 4. yenilgisini yaşadı. Bu süreçte sadece ligin en zayıf halkası Bochum’u iç sahada mağlup edebilen Ole Werner’in öğrencileri, geri kalan 4 haftada ise 9 gol yiyerek, mağlup oldu. Son haftalarda savunma zafiyetleri gösteren Werder Bremen, 30 puanla 11. sıraya kadar geriledi. Ligin yeni temsilcisi sezona iyi bir başlangıç yaparken, ikinci yarıda yaşanan üst üste puan kayıplarıyla, Avrupa hedefinden uzaklaştı. En yakın rakibi Gladbach’a deplasmanda konuk olacak olan Werder Bremen, kazanarak son 9 haftada umutlarını korumak istiyor.

Mönchengladbach – Werder Bremen Maç Bilgileri

Mönchengladbach – Werder Bremen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mönchengladbach cephesinde Tony Jantschke, Jan Olschowsky ve Julian Weigl’in sakatlıkları devam ediyor. Werder Bremen’de Felix Agu’nun sakatlığı devam ediyor.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Ramy Bensebaini, Joseph Scally, Lars Stindl, Nico Elvedi, Kouadio Kone, Stefan Lainer, Patrick Herrmann, Christoph Kramer, Marcus Thuram, Borges Sanches.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Anthony Jung, Lee Buchanan, Milos Veljkovic, Jens Stage, Romano Schmid, Maximilian Philipp, Amos Pieper, Ilia Gruev, Marvin Ducksch, Fülkurg.

İddaa Tahmini

Son haftalarda yaşadığı üst üste puan kayıplarıyla üst sıralardan uzak kalan Mönchengladbach ve Werder Bremen, bitime 10 hafta kala yeniden yükselişe geçmek istiyor. İki yakın rakibinde mücadelede skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mönchengladbach ve Werder Bremen, 25. haftada karşılıklı gollere imza atarken, zorlu mücadeleden galip çıkmadı. Taraflar harka hücum performanslarına karşın, 1’er puana bölüştü. Kazananları tebrik ederiz.