UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Juventus İddaa Tahmini 18.05.2023

Sevilla sahasında Juventus‘u konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi Yarı Final Turu‘nun rövanşı, 18 Mayıs Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alırken, TV 8.5 ekranlarından ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Sevilla galibiyetine 2.48, beraberliğe 3.30, Juventus galibiyetine ise 3.05 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından Sevilla – Juventus maçına açılan özel oran fırsatlarında, Karşılıklı Gol Var seçeneğine 10.00 oran verilmiş durumda.

Sevilla Deplasmanda Sonunu Getiremedi

Sevilla cephesinde Jose Luis Mendilibar etkisi devam ediyor. Jorge Sampaoli önderliğinde UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finalist olmayı başarsalar da, hem Fenerbahçe hem de PSV karşısında zor anlar yaşayan Sevilla, İspanya La Liga’da ise küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Teknik adam değişikliğinin ardından iki kulvarda birden yükselişe geçen ev sahibi, İspanya La Liga’da son 8 haftadan 6 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle ayrılırken, ligde kalmayı garantiledi. Avrupa sahnesinde ise zorlu Manchester United engelini geçerek, Juventus ile eşleştiler. İtalyan devine ilk maçta konuk olan Sevilla, devre arasına Youssef En Nesyri’nin golüyle 1-0 önde girmeyi başarsa da, üstünlüğünü koruyamadı. Ocampos’un sakatlanarak oyuncan çıkmasıyla birlikte, Sevilla hücum etkisini kaybetti. İlk maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrılan ve iç saha avantajını alan ev sahibi, taraftarı önüne final bileti için çıkıyor.

Juventus Turu Bırakmadı

UEFA Avrupa Ligi Yarı Final Turu’nun ilk maçında Sevilla’yı evinde ağırlayan Juventus, 90 dakika boyunca savunma kilidini açmayı başaramazken, sahneye oyuna ikinci yarıda dahil olan Pogba ve Gatti ikilisi çıkarken, son dakikada JUVE’ye beraberliği getirdiler. Sevilla karşısına başlama düdüğüyle birlikte daha üstün oynayan taraf İtalyan devi olurken, Vlahovic net fırsatları cömertçe harcadı. Devre arasına 1-0 geride giren Allegri ve öğrencileri, ikinci yarıda da oyun hakimiyetini bırakmazken, aradığı golü son dakikada buldu. Şampiyonlar Ligi’nde tarihinin en kötü performanslarından birini sergileyen Juventus, UEFA Avrupa Ligi’nde ise etkisini koruyor. İtalya Serie A Ligi’nde ise 3 haftadır kazanan ve 2. sıradaki yerini koruyan konuk ekip, Avrupa dönüşü Cremonese karşısında aldığı 2-0’lık net iç saha galibiyetiyle, güven tazeledi. Juventus ilk maçtaki oyun etkisini, Sevilla deplasmanında galibiyetle taçlandırmak istiyor.

Sevilla – Juventus Maç Bilgileri

Sevilla – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Suso, Marcao, Joan Jordan ve Tanguy Nianzou’nun sakatlıkları devam ediyor. Juventus cephesinde ise Paul Pogba, Leonardo Bonucci ve Mattia De Sciglio’nun sakatlıkları bulunuyor.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Jesus Navas, Nemanja Gudelj, Kike Salas, Marcos Acuna, Oliver Torres, Ivan Rakitic, Bryan Gil, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Leandro Paredes, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

İddaa Tahmini

İlk maçta karşılıklı gollerle birbirlerine galibiyet şansı tanımayan Sevilla ve Juventus, rövanşta galibiyet arayacak. Finale bir adım kala hata yapmak istemeyen iki takımda, özellikle son haftalarda hem ligde hem de Avrupa sahnesinde yükselişe geçti. Tarafların ilk maçtaki gibi karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla ve Juventus normal sürede birbirlerine üstünlük kuramadı. Juventus karşılaşmada Dusan Vlahovic ile öne geçerken, Sevilla maçı Suso’nun enfes golüyle uzatmalara taşıdı. Uzatma dakikalarında ise son sözü Erik Lamela söyledi ve final biletini Sevilla’ya getirdi. Kazananları tebrik ederiz.