İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Bologna Napoli İddaa Tahmini 28.05.2023

İtalya Serie A Ligi’nin şampiyonu Napoli, 28 Mayıs Pazar akşamı Bologna deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

intobet, Bologna galibiyetine 3.30, berberliğe 3.50, Napoli galibiyetine ise 2.22 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.96, 2.5 Alt 1.85 oran kazandırıyor.

Bologna Puan Kayıplarına Son Verdi

İtalya Serie A Ligi’nde 6 haftadır puan kayıplarına çare bulamayan Bologna, konuk olduğu Cremonese deplasmanından 5-1’lik galibiyetle dönmeyi başardı. Küme düşmesi kesinleşen rakibi karşısında çok rahat bir galibiyete imza atan ev sahibi, öncesinde 6  haftayı 4  beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktı. Üst sıraları sezon boyunca zorlamayı başaran Thiago Motta’nın öğrencileri, son 7 haftalık fikstürden sadece 1 galibiyet çıkarmayı başarınca, hem UEFA Konferans Ligi hem de Avrupa Ligi hayallerine veda etmek zorunda kaldı. 50 puanla kendisine 9. sırada yer bulan Bologna, son 2 hafta prestij mücadelesi verecek. Taraftarı önünde son maçına şampiyon Napoli’ye karşı çıkacak olan ekip, taraftarına galibiyetle veda etmek istiyor.

Napoli Şampiyonluğu Kutluyor

Napoli’de şampiyonluk kutlamaları devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde sezona tam anlamıyla ambargo koymayı başaran Luciano Spalletti ve öğrencileri, 33 yıl sonra gelen şampiyonluğun mutluluğunu yaşıyor. 36 haftadan 27 galibiyet, 5 beraberlik, 4 mağlubiyetle 86 puan toplamayı başaran konuk ekip, en yakın rakibinin 12 puan üzerinde yer almaya devam ediyor. Monza deplasmanında alınan mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada İnter derbisini 3-1’lik skorla kazanmayı başardılar. Etkisinden taviz vermeyen Napoli, son 8 haftada sadece 1 kez maç kaybetti. Attığı 73 gole karşılık, kalesinde 26 gole izin veren konuk ekip, son deplasman sınavını bu hafta Bologna karşısında verecek. Şampiyon galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Bologna – Napoli Maç Bilgileri

Bologna – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Renato Dall Ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bologna’da Riccardo Orsolini kart cezalısı. Roberto Soriano ve Adama Soumaoro’nun ise sakatlıkları devam ediyor. Napoli cephesinde ise Hirving Lozano’nun sakatlığı bulunuyor. Eljif Elmas ise kart cezalısı.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Andrea Cambiaso, Jhon Lucumi, Gary Medel, Nicolas Dominguez, Michel Aebischer, Jerdy Schouten, Lewis Ferguson, Denso Kasius, Nikola Moro, Musa Barrow.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Mathias Olivera, Juan Jesus, Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Tanguy Ndombele, Victor Osimhen.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’ne damga vuran Napoli, şampiyonluğunu ilan etmesine karşın, galibiyetlerine devam ediyor. İnter karşısında etkisinden taviz vermediğini bir kez daha gösteren Napoli, Bologna deplasmanından da galip çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.92

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.22

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede 4 gol atıldı. Sezon hedeflerini tamamlayan iki takımda, mücadelede birbirlerine üstünlük kuramadı. Hedefsiz Bologna ve şampiyon Napoli, sahadan 1’er puanla ayrıldı.