Günün İddaa Kuponu 13.06.2021

13 Haziran Pazar günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

İngiltere – Hırvatistan: MS 1, 1.45 (iddaa) – 1.66 (bets10) ; İngiltere, EURO 2020 D Grubunda Hırvatistan, Çekya ve İskoçya ile karşılaşacak. Gareth Southgate’in ekibi, EURO 2020 Elemelerinde iyi bir performans göstererek, grubunu lider tamamlamayı başardı. 8 maçta topladıkları 21 puan ile EURO 2020 bileti aldılar. EURO 2020 öncesinde ise 2 hazırlık maçı oynayan İngilizler, Avusturya ve Romanya’yı 1-0’lık skorlar ile mağlup etmeyi başardılar. Kadrolarında Jack Grealish, Phil Foden, Rahemm Sterling, Markus Rashford, Harry Kane, Mason Mount gibi yıldızları barından İngiltere’den EURO 2020’de en az yarı final bekliyorum. Grubun ilk maçında Çekya’yı konuk edecek İngiltere, maçın net favorisi. Hırvatistan, EURO 2020 Elemelerinde E Grubunda yer almıştı. Galler, Slovakya, Macaristan ve Azerbaycan’ın yer aldığı grubu 17 puan ile lider tamamladılar. EURO 2020’ye doğrudan katılma hakkı elde eden Zlatko Dalic’in ekibi, EURO 2020’de D Grubunda mücadele edecek. Çekya, İngiltere ve Hırvatistan ile karşılaşacaklar. Grubun ilk maçını İngiltere ile oynayacak olan Hırvatistan, turnuvaya puan ile başlamak istiyor. Hırvatistan’ın bugün İngiltere karşısında alacağı 1 puanın bile önemi büyük. Kadrolarında Kovacic, Brozovic, Modric, Luka Modric, Ante Rebic gibi kaliteli isimler var. İngiltere, grubun favorisi. EURO 2020’de adından söz ettireceklerini düşünüyorum. Hırvatistan karşısında kazanmayı başarırlar.

Avusturya – Kuzey Makedonya: MS 1, 1.47 (iddaa) – 1.69 (bets10) ; Franco Foda’nın ekibi, EURO 20202 Elemelerinde dikkat çekici bir performans gösterdi. G Grubunda oynadıkları 10 karşılaşmada 19 puan toplayan Avusturya, grubu 2. Sırada tamamladı ve lider Polonya’nın ardından gruptan çıkmayı başaran 2. Takım oldu. EURO 2020’de C Grubunda yer alacak olan Avusturya, grupta Hollanda, Ukrayna ve Kuzey Makedonya ile karşılaşacak. Grubun ilk maçında Kuzey Makedonya ile kozlarını paylaşacak olan Avusturya, maçın favorisi. Kadrosunda David Alaba, Marcel Sabitzer, Valentino Lazaro, Xaver Schlager gibi isimleri bulunduran Avusturya, grupta Ukrayna ile beraber 2.’lik savaşı verecek gibi duruyor. Kuzey Makedonya, EURO 2020 Elemelerinde Avusturya ile aynı grupta yer almıştı. Polonya ve Avusturya’nın ardından grubu 3. Sırada bitiren Kuzey Makedonya, play off oynamaya hak kazandı. Play off yarı finalinde Kosova’yı, finalde ise Gürcistan’ı mağlup ederek EURO 2020 bileti aldılar. EURO 2020’de C Grubunda yer alacak olan Kuzey Makedonya, grupta Hollanda, Ukrayna ve Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Grubun en zayıf halkası olarak gösterilen Kuzey Makedonya’da en dikkat çeken isimler; Napoli’den Eljif Elmas, Dinamo Zagreb’ten Arijan Ademi ve Levante’den Enis Bardhi olacak. Kuzey Makedonya, grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyor. Avusturya, elemelerde Kuzey Makedonya’yı 2 maçta da mağlup etmişti. Avusturya’nın yine kazanmasını bekliyorum.

Hollanda – Ukrayna: MS 1, 1.45 (iddaa) – 1.67 (bets10) ; Hollanda, EURO 2020 öncesinde 2 hazırlık maçı oynadı. İlk maçta İskoçya ile 2-2 berabere kaldılar. 2. Hazırlık maçında ise Gürcistan’ı 3-0 ile geçen Portakallar, EURO 2020 öncesinde moral buldu. Eleme grubunda Almanya ile birlikte ilk 2 sırayı paylaşayarak EURO 2020’ye katılmaya hak kazanan Hollanda, grupta tek mağlubiyetini Almanya karşısında yaşamıştı. Kadrolarında Memphis Depay, Georginio Wijnaldum, Frenkie De Jong, De Light, Weghorst ve Malen gibi önemli isimler var. Grubun ilk maçında Ukrayna ile karşılaşacak olan Frank de Boer’un ekibi, maçın favorisi. Ukrayna, EURO 2020 Elemelerinde gösterdiği performans ile dikkat çeken takımlardan biriydi. Andriy Shevchenko’nun ekibi, 8 maçta 20 puan topladı ve grubunu lider bitirdi. Portekiz ve Sırbistan gibi güçlü 2 takımın önünde grubu lider tamamlamak kolay bir iş değil. Üstelik Ukrayna’nın grupta mağlubiyet yaşamadığını da belirtelim. EURO 2020 öncesinde 3 hazırlık maçı oynayan Ukrayna, Bahreyn ile 1-1 berabere kalırken, Kuzey İrlanda’yı 1-0 ve son olarak ise Güney Kıbrıs’ı 4-0 mağlup etmeyi başardı. Grubun ilk maçında Hollanda ile karşılaşacak Ukrayna’nın alacağı 1 puan bile son derece önemli. Hollanda’nın kazanacağını düşünüyorum. Kilidi kolaylıkla açabilecek önemli hücum oyuncuları var. Ukrayna karşısında 3 puana yakınlar.

Toplam İddaa Oranı: 3.09

Bets10 Bahis Oranı: 4.68