Danimarka Belçika İddaa Tahmini 17.06.2021

EURO 2020’de heyecan devam ediyor. Lider  Belçika deplasmanda, Danimarka’ya konuk olacak. Zorlu mücadele saat 19.00’da başlayacak ve TRT 1 kanalından takip edilebilecek.

Danimarka ve Belçika arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Danimarka kazanır 4.00, beraberlik 3.25, Belçika kazanır ise 2.08 olarak açıklanmış.

Danimarka’da Moraller Bozuk

Danimarka, EURO 2020’ye şok bir mağlubiyet ile başladı. Grubun ilk maçında Finlandiya’ya 1-0 kaybettiler. Rakibin tek isabetli şutu gol olunca, Danimarka şanssız bir yenilgi aldı. Maçın ilk yarısında Christian Eriksen’in yaşadığı şanssız olay, tüm futbolseverleri üzdü ama neyse ki Eriksen’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Grubun en zayıf halkası olarak gösterilen Finlandiya’ya 1-0 mağlup olan Danimarka’da moraller bozuk. Grubun ikinci maçında Belçika ile oynayacaklar ve işleri gerçekten çok zor. Eriksen’in yokluğunda ilk 11’de Mathias Jensen’in görev alması bekleniyor.

Belçika Farklı Kazandı

Belçika, EURO 2020’ye galibiyet ile başladı. Grubun ilk maçında Rusya’yı konuk eden Roberto Martinez’in öğrencileri, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Maçın başından sonuna dek üstün oynayan tarafın Belçika olduğunu belirtelim. İnter’de bu sezon harikalar yaratan Romelu Lukaku, Rusya karşısında da attığı 2 golle, Belçika’yı galibiyete taşıyan isimdi. Grubun favorisi olarak gösterilen Belçika’nın EURO 2020’de adından söz ettiren takımlardan biri olacağını düşünüyorum. Grubun ikinci maçında Danimarka ile karşılaşacak olan Belçika’dan yine galibiyet bekliyorum. Belçika’da Timothy Castagne, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Maç Bilgileri

Danimarka – Belçika Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Björn Kuipers. Mücadele Parken Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Danimarka’da Christian Eriksek kadroda yer almıyor. Belçika’da Kevin De Bruyne, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Danimarka'nın ilk 11’i Belli mi?

Danimarka’nın muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Jakim Mahle, Andreas Christensen, Simon Kjaer, Thomas Delaney, Daniel Wass, Jonas Older Wind, Pierre Emile Höjbjerg, Mathies Jensen, Martin Braithwaite, Yussuf Poulsen

Belçika'nın ilk 11’i Belli mi?

Belçika’nın muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dedryck Boyata, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Leander Dendoncker, Youri Tielemans, Yannick Carrasco, Thorgan Hazard, Dries Mertens, Romelu Lukaku

İddaa Tahmini

Belçika, grubun favorisi. İlk maçta Rusya’yı rahat geçtiler. Belçika karşısında da kazanacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2 , Oran 1.74

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.08

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Belçika, 2’de 2 yaptı. 1-0 geriye düştükleri maçta, Danimarka’yı 2-1 mağlup ettiler.