Ukrayna Kuzey Makedonya İddaa Tahmini 17.06.2021

EURO 2020’de C Grubu heyecanı devam ediyor. Ukrayna ile Kuzey Makedonya’nın kozlarını paylaşacağı mücadele, saat 16.00’da başlayacak ve TRT 1 kanalından ekranlara gelecek.

Ukrayna ve Kuzey Makedonya arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Ukrayna kazanır 1.64, beraberlik 3.85, Kuzey Makedonya kazanır ise 5.90 olarak açıklanmış.

Ukrayna Mağlup Oldu

Ukrayna, Yarmolenko ve Yaremchuk’un golleriyle puan almaya yaklaşmıştı ama Dumfries’in golü, umutları yıktı. EURO 2020’de C Grubunun ilk maçında Hollanda’ya konuk olan Shevchenko’nun öğrencileri, sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. 4 dakikada 2 gol bulmayı başarsalar da Hollanda’ya 3-2 kaybeden Ukrayna’da moraller bozuk. Grupta Hollanda, Avusturya ve Kuzey Makedonya ile mücadele edecek olan Ukrayna, grubun ikinci maçında Kuzey Makedonya karşısında galibiyet arayacak. Kağıt üzerinde grubun en zayıf halkası olarak gösterilen Kuzey Makedonya karşısında kazanacaklarını düşünüyorum. Maç öncesinde Ukrayna’da Oleksandr Zubkov’un sakatlığı bulunuyor.

Kuzey Makedonya Zayıf Halka

Kuzey Makedonya, EURO 2020 C Grubunun en zayıf halkası olarak gösteriliyor. Grubun ilk maçında konuk oldukları Avusturya’ya 3-1 kaybettiler. Mağlubiyet almalarına rağmen, gösterdikleri performans ile dikkat çektiklerini belirtelim. Levante forması giyen Enis Bardhi, Avusturya karşısında Kuzey Makedonya’nın en dikkat çeken isimlerinden biriydi. 36’lık golcü Pandev, yine golünü atmayı başardı ama Kuzey Makedonya’nın puan almasına yetmedi. Grubun ikinci maçında Ukrayna’ya konuk olacak Kuzey Makedonya, grupta ilk puanını almak istiyor.

Maç Bilgileri

Ukrayna – Kuzey Makedonya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Fernando Rapallini. Mücadele Ulusal Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ukrayna’da Oleksandr Zubkov’un sakatlığı bulunuyor.

Ukrayna'nın ilk 11’i Belli mi?

Ukrayna’nın muhtemel kadrosu: Pyatov, Kryvtsov, Mykolenko, Sydorchuk, Malinovsky, Yaremchuk, Tsygankov, Kovalenko, Karavayev, Yarmolenko

Kuzey Makedonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Kuzey Makedonya’nın muhtemel kadrosu: Dimitrievski, Ristevski, Musliu, Ristovski, Velkoski, Kostandinov, Nikolov, Enis Bardhi, Stojanovski, Eljif Elmas, Goran Pandev

İddaa Tahmini

Ukrayna, maçın favorisi. Gruptan çıkma umutlarını son maça taşımak için, bugün Kuzey Makedonya karşısında kazanmaları şart. Ukrayna kazanır.

İddaa Oranı: MS 1 , Oran 1.43

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.64

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ukrayna, grupta ilk galibiyetini aldı. Kuzey Makedonya’yı 2-1 mağlup ettiler ve gruptan çıkma umutlarını son maça taşıdılar.