Günün İddaa Kuponu 28.06.2021

İddaa fikstüründe 28 Haziran Pazartesi günü yer alan 3 Milli takım mücadelesini kupon olarak derledim. Bol şanslar.

Fransa – İsviçre: H1, 2.11 (iddaa) – 2.76 (Bets10) ; EURO 2020 Son 16 Turu‘nda, Fransa ile İsviçre, Çeyrek Finalist olmak için 28 Haziran Pazartesi günü Türkiye saati ile 22:00‘da karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı TRT 1. Fransa Milli takımı, EURO 2020 serüvenine favoriler arasında başlarken, F Gurubu’nda Almanya, Portekiz ve Macaristan’ı geride bırakan Didier Deschamps’ın öğrencileri, Son 16 biletine F Gurubu’nun lideri olarak uzanırken, EURO 2020’de şampiyonluğun en net favorisi haline geldi. Almanya karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetle gurup serüvenine başlayan Fransa, sonraki 2 haftada Macaristan ve Portekiz ile berabere kalırken, ölüm gurubu olarak gösterilen F Gurubu’nda toplanan 5 puan ev sahibini liderliğe taşıdı. Akan oyunda Portekiz’e gol şansı vermeyen Fransa, Mbappe ve Benzema’nın golleriyle galibiyete çok yaklaşsa da, final niteliğindeki son hafta mücadelesinde 2 penaltı golüyle yıkıldı. Fransa’da guruplara hücumcuların etkisi damga vurması beklenirken, ev sahibinde Pogba ve Kante harika bir performansla Fransa’nın orta sahasını en üst düzeye çıkardı. Kadro kalitesi favori olduğu EURO 2020’de Fransa Milli takımını zafere taşıyacak güçte. İsviçre Milli takımına Türkiye karşısında alınan 3-1’lik galibiyet yeterli olmadı. EURO 2020 A Gurubu’na 1-1’lik Galler beraberliğiyle başlayan Vladimir Petkovic ve ekibi, 2. hafta İtalya karşısında 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamazken, bu sonuç İsviçre’yi 2. sıradan etti. 4 puanla gurubu tamamlayan ekip, averaj farkıyla 3. olurken, en iyi 3.’ler arasına girerek Fransa’nın rakibi oldu. 2 averaj farkı İsviçre için pahalıya mal oldu. Turnuvanın favorisi ile Son 16’da mücadele edecek olan İsviçre, 3 maç sonunda sadece turnuvanın en kötü 4.’sü Türkiye karşısında maç kazanabildi. Xherdan Shaqiri ve Embolo ile hücum hattında etkili olmayı başaran İsviçre, bu kozlarını İtalya karşısında kullanamazken, Son 16 Turu’nun zayıf halkalarından biri oldu. Son Dünya Kupası şampiyonu Fransa, İsviçre karşısında hem kadro kalitesi hem de guruplarda sergilediği futbolla favori. Fransa 90 dakika sonunda Arena Națională’dan Çeyrek Final biletiyle ayrılacaktır.

Hırvatistan – İspanya: MS 2, 1.43 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; Hırvatistan ile İspanya, EURO 2020 Son 16 Turu‘nda karşı karşıya geliyor. 28 Haziran Pazartesi günü İddaa fikstüründe yer alan mücadele, Parken Stadı’nda Türkiye saati ile 19:00’da oynanacak. Maçın yayın ekranı TRT 1. EURO 2020 öncesi 2018 Dünya Kupası’nı Dalic yönetiminde 2. olarak tamamlayan Hırvatistan, yaşlanan kadrosuyla EURO 2020 D Gurubu’nda zorlu bir mücadele verdi. İlk 2 hafta İngiltere ve Çekya karşısına 6 orta saha oyuncusuyla çıkan ve ilk 11’de santrafor bulundurmayan Hırvatistan, İngiltere’ye 1-0 mağlup olurken, Çekya ile 1-1 berabere kaldı ve Son 16 şansını son hafta İskoçya maçına bıraktı. İskoçya karşısında golcü isim Petkovic maça başlayan Hırvaristan, kaptan Modric’in harika oynadığı final niteliğindeki sınavda, Vlasic, Modric ve Perisic’in golleriyle 3-1’lik galibiyete uzandı. Averaj farkıyla 2.’liği ele geçiren Hırvatlar, Son 16 Turu’nda İspanya karşısına çıkıyor. Ev sahibi guruplarda çok da iyi performanslar sergilemeyi başaramasa da, İskoçya performansıyla birlikte neler yapabileceğini ispatladı. İspanya Milli takımı durdu durdu Slovakya’ya patladı. EURO 2020 E Gurubu’na 0-0’lık İsveç ve 1-1’lik Polonya beraberlikleriyle başlayan İspanya, sahadaki etkisini 180 dakika sonunda skora yansıtmayı başaramazken, kazanmak zorunda çıktığı Slovakya maçını 5-0’lık galibiyetle tamamladı. Luis Enrique ve öğrencileri favori olduğu E Gurubu’nda liderliğe ulaştı. Oyun olarak EURO 2020’de umut verse de, gol sorunun çözmeyi başaramayan İspanya, Morata ve Moreno’nun etkisiz futboluyla hücum hattında büyük sorunlar yaşadı. Slovakya karşısında Sarabia takımının en etkili ismi olurken, gurubu en yüksek pas istatistikleriyle tamamlayan İspanya, 5 golle etkili futbolunun meyvelerini geçte olsa topladı. EURO 2020’de geç açılan İspanya, ilk 3 haftadaki etkili oyununu galibiyetle sürdürecek ve Hırvatistan karşısında 90 dakikayı galip tamamlayarak Çeyrek Finalist olacaktır.

Brezilya – Peru: H1, 1.77 (iddaa) – 2.16 (Bets10) ; 28 Haziran Pazartesi, Brezilya ile Ekvador kozlarını paylaşacak. Copa America B Gurubu son hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 00:00‘da Haber Global ekranlarından naklen yayınlanacak. Copa America B Gurubu’nun son haftasında Kolombiya karşısına çıkan Brezilya, 1-0 geriye düştüğü mücadelede Firmino ve Casemiro’nun golleriyle geri dönerek 3 puana uzandı. Guruba 2’de 2 yaparak başlayan Brezilya, Kolombiya galibiyetiyle birlikte üst turu lider olarak garantiledi. 9 gol atıp, 1 gol yiyen Tite’nin öğrencileri, favori başladığı Copa America’da en iyi başlangıcı yaparken, sadece Kolombiya’ya gol şansı verdi. 9 gol katkısının 8’ini farklı isimlerle bulan Brezilya Milli takımı, turnuvanın uzak ara en iyi hücum hattına sahip. Ev sahibinde 2 gol atmayı başaran Neymar, 1 golün üzerine çıkan tek isim. Brezilya Milli takımı şampiyonluk yürüyüşünü hedefsiz çıkacağı Ekvador karşısında galibiyetle sürdürmek istiyor. Copa America B Gurubu’nda 3 maçtan 2 puan çıkarabilen Ekvador, son maçına lider Brezilya karşısında çıkacak. Gustavo Alfaro ve öğrencileri, 5. Sıradaki Venezuela ile aynı puanda yoluna devam ederken, bu hafta olası bir puan kaybında Copa America’ya veda edebilir. Turnuvaya etkisiz başlayan Ekvador, 1-0’lık mağlubiyetin ardından hücum hattındaki etkisini artırırken, savunmada önemli tavizler verdi. Venezuela ve Peru karşısında 2-2’lik beraberlikler alan konuk ekip, 2 maçta da öne geçen taraf olurken, skoru koruyamadı. Ekvador puana ihtiyacı olduğu ve Copa America’da son şansı olduğu Brezilya maçında dahi güven vermiyor. Copa America’ya harika bir başlangıç yapan Brezilya, gurubun zayıf halkası Ekvador karşısında zorlanmadan galibiyete uzanacak ve lider olarak garanti altına aldığı B Gurubu’nu 4’te 4 yaparak tamamlayacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.34

Bets10 Bahis Oranı: 9.83