Hırvatistan İspanya Bahis Tahmini 28.06.2021

EURO 2020’de son 16 turu maçları oynanacak. Pazartesi gününün ilk maçında, Hırvatistan ile İspanya kozlarını paylaşacak. Karşılaşmanın saat 19.00’da başlayacağını ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Hırvatistan ile İspanya zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın bets10 oranlarını ele alacak olursak Hırvatistan galibiyetinin 6.35, beraberlik tercihinin 3.75, İspanya galibiyetinin ise 1.65 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Hırvatistan Son 16 Turunda

Hırvatistan, EURO 2020’de grup aşamasında pek parlak bir performans gösteremedi. Grupta oynadıkları 3 maçta 4 puan topladılar ve grubu 2. Sırada tamamladılar. Lider İngiltere’nin ardından 2. Sırada yer alan Hırvatistan, grupta tek galibiyetini İskoçya karşısında 3-1’lik skor ile almıştı. İlk 2 maçta İngiltere’ye 1-0 kaybeden Hırvatistan, grubun ikinci maçında ise Çekya ile 1-1 berabere kaldı. İskoçya’yı 3-1 ile geçerek gruptan çıkmayı başaran Hırvatistan, son 16 turuna katılmaya hak kazandı. Son 16 turunda İspanya ile karşılaşacak Hırvatistan’ın işi hiç kolay değil.

İspanya’dan Tek Galibiyet

İspanya, EURO 2020’de E Grubunda mücadel etti. Grupta İsveç, Slovakya ve Polonya ile karşılaşan İspanya, 3 maç sonunda 5 puan topladı ve grubunu namağlup 2. Sırada bitirerek, son 16 turun katılmaya hak kazandılar. Grubun ilk 2 maçında beklenmedik puan kayıpları yaşayan İspanya, İsveç ile 0-0, Polonya ile de 1-1 berabere kalmıştı. Grubun son maçında Slovakya’ya patlayan İspanya, rakibini 5-0 mağlup ederek, turnuvanın en farklı galibiyetini aldı ve son 16 turuna katıldı. Son 16 turunda D Grubunu 2. Sırada tamamlayan Hırvatistan ile karşılaşacaklar.

Maç Bilgileri

Hırvatistan – İspanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır. Mücadele Parken Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hırvatistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Hırvatistan’nın muhtemel kadrosu: Domiknik Livakovic, Domagoj Vida, Duje Caleta Car, Josko Gvardiol, Sime Vrsaljko, Luka Modric, Marcelo Brozovic, Mateo Kovacic, Andre Kramaric, İvan Perisic, Ante Rebic

İspanya'nın ilk 11’i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: David de Gea, Laporte, Jordi Alba, Luis Gaya, Pau Torres, Busquets, Thiago Alcantara, Dani Olmo, Rodri, Ferran Tores, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Hırvatistan’ın sürpriz yapabileceğini düşünmüyorum. İspanya, kaliteli ve dinamik bir takım. Slovakya galibiyetinin vermiş olduğu moralle, Hırvatistan karşısında da kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.43

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.65

Maç Sonucu: 3-5 (Uzatmalar)

Maç Sonu Editör Yorumu: İspanya, uzatmalarda güldü. Normal süresi 3-3 biten maçta İspanya, uzatmalar sonunda rakibini 5-3 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi.