Oulu – HJK Helsinki İddaa Tahmini 17.07.2021

Finlandiya Veikkausliiga‘nın en zayıf halkası Oulu, 17 Temmuz Cumartesi günü evinde, namağlup lider HJK Helsinki‘yi konuk edecek. Castren Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelenin başlama saati 18:30.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Oulu galibiyetine 9.80, beraberliğe 4.65, HJK Helsinki galibiyetine ise 1.34 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.80, 2.5 Alt 2.05 olarak verilmiş.

Oulu Galibiyeti Unuttu

Oulu, Finlandiya Veikkausliiga’nın ilk 11 haftasından 1 galibiyet, 1 beraberlikle 4 puan toplamayı başarırken, en yakın rakibi KTP Kotka’nın 2 puan gerisinde, son sırada yer aldı. Ligin en zayıf halkası haline gelen ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Honka deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Maç boyunca gol pozisyonuna girmekte zorlanan Oulu, 11 haftada sadece 7 gol atarak, ligin en zayıf hücum performansını sergiledi. Sadece en yakın rakibi KTP Kotka’yı deplasmanda mağlup edebilen Oulu, evinde ise henüz galibiyetle tanışmadı. Veikkausliiga’nın lideri ile karşı karşıya gelecek olan Oulu, 12. Haftada da güven vermiyor.

HJK Helsinki Veikkasliiga’yı Domine Etti

Geçtiğimiz hafta Finlandiya Veikkausliiga’da HIFK Helsinki deplasmanına konuk olan HJK Helsinki, deplasmandan 1-0’lık galibiyetle çıkmayı başarırken, 10 haftalık namağlup performans grafiğini galibiyetle taçlandırdı ve yenilmezlik serisini 11 haftaya çıkararak liderliğini sürdürdü. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda Podgorica karşısına çıkan Toni Koskela’nın öğrencileri, ilk maçta 3-1 mağlup ettiği rakibini deplasmanda 4-0 mağlup ederek, 2. Tur’da ülkesini temsil etme fırsatı buldu. Geçtiğimiz sezon Veikkausliiga’yı şampiyon bitimeyi başaran HJK Helsinki, etkisini kaldığı yerden sürdürürken, ilk 11 haftada ligi domine etti.

Maç Bilgileri

Oulu – HJK Helsinki Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Castren Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksiklik bulunmuyor.

Oulu’nun ilk 11’i Belli mi?

Oulu’nun muhtemel kadrosu: Juhani Pennanen, Ölander, Ruxi, Scapini, Nurmos, Nurmela, Malolo, Heikkila, Alanko, Larsson, Jokalainen.

HJK Helsinki’nin ilk 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Hugo Keto, O’Shaughnessy, Tenho, Murillo, Moren, Tanaka, Lingman, Riski, Browne, Valencic, Riski.

Yeni sezonda mağlubiyet yüzü görmeyen HJK Helsinki, liderliğini Oulu deplasmanında galibiyetle taçlandıracak ve ligin en zayıf halkası karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.74

Bets10 Oranı: H2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: HJ Helsinki haftanın en sürpriz mağlubiyetini aldı. Ligin en zayıf halkası Oulu karşısında ilk Veikkausliiga mağlubiyetini alan konuk ekip, Avrupa dönüşünde sergilediği futbolla bizleri yanılttı.