Leicester City Manchester City İddaa Tahmini 07.08.2021

İngiltere Community Shield final maçında, Leicester City ile Manchester City kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 19.15’te başlayacak ve Tivibu Spor kanalından takip edilebilecek.

Leicester City ile Manchester City zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Leicester City galibiyetinin 3.60, beraberlik tercihinin 3.75, Manchester City galibiyetinin ise 2.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Leicester City İyi Bir Sezon Geçirdi

Leicester City, geçtiğimiz sezon İngiltere FA Cup’ta şampiyonluğa ulaşmıştı. FA Cup finalinde Chelsea’yi 1-0 ile geçen Brendan Rodgers’ın ekibi, sezonu kupa ile noktaladı. İngiltere Premier Lig’te ise sezonu 5. Sırada tamamladılar. İyi bir sezon geçiren Leicester City, Community Shield’te Premier Lig şampiyonu Manchester City ile karşı karşıya gelecek. Geçen sezonki kadrosunu büyük ölçüde korumayı başaran Leicester City, Southampton’dan Ryan Bertrand, Lille’den Boubakary Soumare ve Salzburg’tan Patson Daka’yı transfer etti.

Manchester City Transferde Sessiz

Manchester City, transfer döneminin sessiz takımlarından biri diyebiliriz. Şimdiye kadar henüz transfer yapmadılar. Geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Lig ve İngiltere Lig Kupası’nda şampiyonluğa ulaşan Manchester City, Şampiyonlar Ligi’ni ise kıl payı kaçırmıştı. Lig Kupası finalinde Tottenham’ı tek golle 1-0 mağlup eden Manchester City, Premier Lig’te ise en yakın takipçisi Manchester United’ın 12 puan önünde, sezonu şampiyonlukla noktaladı. Yıllardır Manchester City forması giyen golcü Agüero, takımdan ayrıldı ve Barcelona’ya transfer oldu. Genç stoper Eric Garcia’da takımdan ayrılan bir başka isim. Önümüzdeki günlerde Jack Grealish’i kadrosuna katmak isteyen Manchester City, yaklaşık 100 Milyon Euro’yu gözden çıkarmış durumda.

Maç Bilgileri

Leicester City – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.15’te başlayacak ve Tivibu Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wembley Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de James Justin’in sakatlığı bulunuyor.

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Schmeichel, Ricardo Pereira, Wilfred Ndidi, Evans, Castagne, Albrighton, Tielemans, Nampals Mendy, James Maddison, Iheneacho, Vardy

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodrigo, Phil Foden, Ryad Mahrez, Raheem SterlingGabriel Jesus

İddaa Tahmini

Manchester City, geçtiğimiz sezonu 2 kupa ile kapattı. Ligde oynadıkları son maçta, Leicester City karşısında da kazanmışlardı. Guardiola ve öğrencileri, yine kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.70

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Leicester City, sürpriz yaptı. Manchester City’i son dakikalarda buldukları golle 1-0 mağlup ettiler ve Community Shield’te şampiyonluğa ulaştılar.