Halmstad Malmö İddaa Tahmini 07.08.2021

İsveç Allsvenskan’da iç sahada mağlubiyeti bulunmayan Halmstad evinde, Malmö ile karşılaşacak. Mücadelenin saat 18.30’da başlayacağını belirtelim.

Halmstad Malmö arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Halmstad kazanır 1.50, beraberlik 3.30, Malmö kazanır ise 4.30 olarak açıklanmış.

Halmstad İç Sahada  Kaybetmiyor

Halmstad, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları AIK Stockholm deplasmanında 1-0 kaybettiler. İsveç Allsvenskan’da 7 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanışan Magnus Haglund’un ekibi, bu sezon iç sahada yenilgi yaşamıyor. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları 7 iç saha maçından da puan ile ayrılmayı başardılar. Bu hafta lider Malmö’yü konuk edecek olan Halmstad, iç sahadaki yenilmezlik serisini korumak istiyor.

Malmö 3 Maçtır Kazanıyor

Malmö, İsveç Allsvenskan’da son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Ligde oynadıkları en son karşılaşmada, Mjallby deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile döndüler. Üst üste 3 maçtır kazanmayı başaran Malmö, bu 3 maçlık süreçte 11 gol attı ve kalesinde ise gol görmedi. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Rangers’ı konuk eden Malmö, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve rövanş maçı için avantajı eline geçirdi. Bu hafta İsveç Allsvenskan’da Halmstad’a konuk olacak Malmö, maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Maç Bilgileri

Halmstad – Malmö Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 18.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Örjans Vall Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Halmstad'ın ilk 11’i Belli mi?

Halmstad’ın muhtemel kadrosu: Malkolm Nilsson, Edvin Kurtuluş, Andreas Bengtsson, Josep Baffo, Dusan Djuric, Andreas Johansson, Amir Al Ammari, Thomas Boakye, Joel Allansson, Marcus Antonsson, Karim Sadat

Malmö'nün ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Marko Johansson, Jonas Knudsen, Lasse Nielsen, Anel Ahmedhodzic, Jo Inge Berget, Felix Bejimo, Veljko Birmancevic, Erdal Rakip, Anders Christiansen, Antonio Colak, Pavle Vagic

İddaa Tahmini

Malmö, maçın favorisi. Son haftalarda üst üste galibiyetler alıyorlar. Halmstad deplasmanında kazanarak, galibiyet serisini 4 maça çıkartırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.65

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.88

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Malmö’nün galibiyet serisi sona erdi.