Örebro Mjallby İddaa Tahmini 07.08.2021

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. Üst üste 8 maçtır galibiyet alamayan Mjallby deplasmanda, Örebro’ya konuk olacak. Mücadele saat 18.30’da başlayacak.

Örebro ve Mjallby arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Örebro kazanır 2.55, beraberlik 3.25, Mjallby kazanır ise 2.80 olarak açıklanmış.

Örebro Moral Buldu

Örebro, bildiğimiz gibi uzun bir süredir galibiyet alamıyordu. 2 hafta önce AIK Stockholm karşısında iyi bir performans göstermişlerdi ve 1 puanı almışlardı. Geçtiğimiz hafta ise IK Sirius deplasmanında 2-1 kazanan Axel Kjall’ın ekibi, İsveç Allsvenskan’da 7 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Bu sezon 3. Galibiyetini alan Örebro, puanını 11 yaptı ve 14. Sıraya yükseldi. Son 2 maçta 4 puan toplayan Örebro, bu hafta iç sahada Mjallby’i konuk edecek. Örebro’nun bu sezon iç sahada sadece 1 galibiyet alabildiğini belirtelim.

Mjallby 8 Maçtır Kazanamıyor

Mjallby’nin kötü gidişatı devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Kalmar ile karşı karşıya gelen Mjallby, rakibine 1-0 mağlup oldu. İsveç Allsvenskan’da üst üste 8 maçtır galibiyet hasreti çeken Mjallby, son 5 maçından ise puan çıkartamadı. Üst üste 5 maçtır mağlup olan Mjallby, son dönemin en vasat takımı diyebiliriz. Bu sezon sadece 10 puan toplayabilen Christian Jardler’in öğrencileri, İsveç Allsvenskan’da düşme hattında yer alıyor. Örebro maçı öncesinde Mjallby’de Jesper Gustavsson kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Örebro – Mjallby Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Swedbank Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mjallby’de Jesper Gustavsson kart cezalısı.

Örebro'nun ilk 11’i Belli mi?

Örebro’nun muhtemel kadrosu: Boby Allain, Michael Almeback, Daniel Björnkvist, Andreas Skovgaard, Dennis Collander, Johan Martensson, Benjamin Hjertstrand, David Seger, Agon Mehmeti, Deniz Hümmet, Nordin Gerzic

Mjallby'nin ilk 11’i Belli mi?

Mjallby’nin muhtemel kadrosu: Samuel Brolin, Josip Filipovic, Ivan Kricak, Eric Björkander, Joel Nilsson, Kofi Adu, Kadir Hodzic, Jesper Gustavsson, David Löfquist, Jacob Bergström, Andreas Blomqvist

İddaa Tahmini

Örebro’da son haftalarda toparlanma sinyalleri var. Son 2 maçta 4 puan topladılar. Moraller yükseldi diyebiliriz. Mjallby karşısında da puan alma ihtimalleri yüksek.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.26

Bets10 Oranı: 10 (ç), Oran 1.47

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Örebro, iç sahada kaybetmedi. Konuk ettikleri Mjallby ile 2-2 berabere kaldılar. Ev sahibi kaybetmez tercihimiz, kazandı.