Chelsea Crystal Palace İddaa Tahmini 14.08.2021

İngiltere Premier Lig’te sezona galibiyet ile başlamak isteyen Chelsea iç sahada, Crystal Palace’ı ağırlayacak. Mücadele saat 17.00’de S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Chelsea ve Crystal Palace arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Chelsea kazanır 1.26, beraberlik 6.10, Crystal Palace kazanır ise 13.50 olarak açıklanmış.

Süper Kupa Chelsea’nin

Chelsea, yeni sezona şampiyonluk ile başladı. UEFA Süper Kupa Final maçında Villarrea ile karşılaşan Maviler, penaltı atışları ise sonuca gitti ve şampiyonluğa ulaştı. Villarreal ile normal sürede 1-1 berabere kalan Thomas Tuchel’in ekibi, penaltılarla 6-5 kazandı. Tek üzücü gelişme, Hakim Ziyech’in sakatlanarak oyundan çıkması oldu. İngiltere Premier Lig’te yeni sezonun ilk maçında Crystal Palace ile karşılaşacak olan Chelsea, sezona 3 puan ile başlamak istiyor. Maç öncesinde Chelsea’de Hakim Ziyech, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Crystal Palace Sürpriz Peşinde

Crystal Palace, geçtiğimiz sezonu İngiltere Premier Lig’te 14. Sırada tamamladı. Roy Hodgson yönetiminde kümede kalmayı başardılar. Roy Hodgson ile yollarını ayrıran Crystal Palace göreve, Fransız teknik adam Patrick Vieira’yı getirdi. Yeni sezonun ilk maçında Chelsea’ye konuk olacak Crystal Palace’ı zor bir 90 dakika bekliyor diyebiliriz. Karşılarında geçen sezonun Şampiyonlar Ligi şampiyonu ve geçen hafta UEFA Avrupa Süper Kupası’nı müzesine götürmüş bir Chelsea var. Transfer döneminde Marc Guehi, Joachim Andersen, Michael Olise gibi isimlerle kadrosunu güçlendiren Crystal Palace’ta tam 8 oyuncu ile de yollar ayrıldı.

Maç Bilgileri

Chelsea – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından saat 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Hakim Ziyech, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Chelsea’nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Mendy, Azpilicueta, Kurt Zouma, Rüdiger, Ben Chilwell, Jorginho, Kante, Pulusic, Mason Mount, Kai Havertz, Timo Werner

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Clyne, Kouyate, Gary Cahill, Van Aanholt, Milivojevic, Riedewald, Michael Olise, Wilfred Zaha, Andre Ayew, Christian Benteke

İddaa Tahmini

Chelsea, kadro kalitesi açısından Crystal Palace’tan 2-3 gömlek üstün. Ziyech’in sakatlığı önemli ama yerine Pulusic forma giyecek. Eksiklerin yerleri, çok rahat bir şekilde doluyor. Chelsea, 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.16

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.26

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, beklentileri karşıladı. Crystal Palace engelini 3 golle geçtiler.