Burnley Brighton İddaa Tahmini 14.08.2021

İngiltere Premier Lig’te heyecan devam ediyor. Brighton deplasmanda, Burnley’in konuğu olacak. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. Karşılaşma S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Burnley ile Brighton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Burnley galibiyetinin 3.05, beraberlik tercihinin 3.15, Brighton galibiyetinin ise 2.55 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Burnley Galibiyet Peşinde

Burnley, geçtiğimiz sezon Premier Lig’te vasat bir sezon geçirdi. Sezonu 17. Sırada tamamladılar. Küme düşmekten zar zor kurtuldular diyebiliriz. Sean Dyche’ın ekibi, yeni sezonda ise yine kümede kalmaya çalışacak. Kadro kaliteleri artık Premier Lig’in altında kalmaya başladı. Geçen sezonun başarılı isimlerinden biri olan Ben Gibson’da Norwich City’e transfer oldu. Transfer döneminde Stoke City’den Nathan Collins, Scunthorpe’den Jacob Bedeau ve Crystal Palace’tan Wayne Hennessey’i kadrosuna katan Burnley, yeni sezonun ilk maçında, Turf Moor’da Brighton’ı konuk edecek.

Ben White Takımdan Ayrıldı

Brighton, geçtiğimiz sezon Premier Lig’te vasatı aşamadı. Graham Potter yönetiminde sezonu 16. Sırada tamamladılar. Ara ara düşme tehlikesi yaşadılar ama bir şekilde kümede kalmayı başardılar. Yeni sezonda da Brighton’ın üst sıralara oynaması zor gözüküyor. Elle tutulur bir transfer olarak Salzburg’tan Mwepu’yu gösterebiliriz. Bu transfere yaklaşık 25 Milyon Euro harcadılar. Takımın en önemli isimlerinden biri olan Ben White ise Arsenal’a transfer oldu. Savunmada güç kaybettikleri bir gerçek. Sezonun ilk maçında Burnley’e konuk olacak Brighton, zor bir 90 dakikaya çıkacak.

Maç Bilgileri

Burnley – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Charlie Taylor, Ben Mee, Phil Bardsley, Matthew Lowton, Tarkowski, Westwood, Gudmundsson, McNeil, Ashley Barnes, Chris Wood

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Mat Ryan, Joel Veltman, Ben White, Adam Webster, Dan Burn, Bissouma, Aaron Connoly, Adam Lallana, Dale Stephens, Trossard, Nel Maupay

İddaa Tahmini

Düşük skorlu bir maç beklentim var. Burnley’in Turf Moor’da gollü geçen maç sayısı oldukça az. Brighton’da güç kaybetti. Tercihim 2.5 gol altı.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.46

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.61

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Brighton, geriye düştü ama kazanmasını bildi. Devreye 1-0 geride girdikleri Burnley karşısında 2-1 kazanarak, 3 puanı kaptılar.