Norwich City Liverpool İddaa Tahmini 14.08.2021

İngiltere Premier Lig’in yeni takımlarından biri olan Norwich City iç sahada, Liverpool’u konuk edecek. Karşılaşmanın saat 19.30’da başlayacağını ve S SPORT kanalından takip edilebileceğini belirtelim.

Norwich City Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Norwich City kazanır 9.85, beraberlik 5.90, Liverpool kazanır ise 1.31 olarak açıklanmış.

Emi Buendia Takımdan Ayrıldı

Norwich City, 1 sezonluk aranın ardından tekrardan Premier Lig’e yükseldi. Geçtiğimiz sezonu İngiltere Championship’te şampiyon olarak tamamladılar. İyi bir sezon geçiren Daniel Farke’nin öğrencileri, yeni sezonda Premier Lig’te ilk olarak kümede kalmayı hedefleyecek. Geçen sezon Teumu Pukki ve Emi Buendia, Norwich City’i sırtlayan isimlerdi. Emi Buendia, gösterdiği başarılı performans ile Aston Villa’ya transfer oldu. Norwich City, bu transferden yaklaşık 40 Milyon Euro gelir elde etti. Milot Rashica, Christos Tzolis, Josh Sargent, Ben Gibson, Dimitrios Giannoulis, Lees Melou gibi önemli oyuncularla kadrosunu güçlendiren Norwich City, yeni sezonun ilk haftasında Liverpool ile karşılaşacak.

Liverpool’dan Tek Transfer

Liverpool, geçtiğimiz sezonu İngiltere Premier Lig’te 3. Sırada tamamladı. Şampiyon Manchester City’nin 17 puan gerisinde kaldılar. Geçen sezon Mart ayından bu yana 10 maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlik alarak, Şampiyonlar Ligi potasında sezonu tamamladılar. Klopp’un ekibi, yeni sezonda şampiyonluk yarışında olmak istiyor ama transfer döneminde takıma sadece 1 takviye yaptılar. Leipzig’ten Ibrahima Konate’yi kadrosuna katan Liverpool, transferin suskun takımlarından biri. Wijnaldum, Harry Wilson ve Taiwo Awoniyi ise takımdan ayrılan isimler oldu. Premier Lig’te yeni seoznun ilk haftasında Norwich City’e konuk olacak Liverpool, sezona 3 puan ile başlamak istiyor.

Maç Bilgileri

Norwich City – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Norwich City'nin ilk 11’i Belli mi?

Norwich City’nin muhtemel kadrosu: Tim Krul, Max Aarons, Ben Gibson, Grant Hanley, Dimitris Giannoulis, Onel Hernandez, Todd Cantwell, Milot Rashica, Pierre Melou, Kieran Dowell, Teumu Pukki

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Allison, Trent Arnold, Van Dijk, Ibrahima Konate, Robertson, Jordan Henderson, Fabinho, Thiago, Mane, Salah, Firmino

İddaa Tahmini

Liverpool, maçın favorisi ama Norwich City, enerjik ve dinamik bir takım. Pukki gibi tecrübeli bir golcüye de sahip olduklarını belirtelim. Carrow Road’ta karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.82

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, sezona galibiyet ile başladı. Ligin yeni takımı Norwich City’i 3-0 ile geçtiler.