Borussia Dortmund – Bayern Münih İddaa Tahmini 17.08.2021

Borussia Dortmund ile Bayern Münih, 17 Ağustos Salı akşamı Almanya Süper Kupası için mücadelede edecek. Kupanın sahibini bulacağı mücadele Türkiye saati ile 21:30‘da sahne alacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Borussia Dortmund galibiyetine 3.00, beraberliğe 4.20, Bayern Münih galibiyetine ise 2.15 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.50, beraberliğe 3.40, konuk ekibe ise 1.96 oran veriyor.

Borussia Dortmund Sezona Çok İyi Başladı

Borussia Dortmund cephesinde Marco Rose dönemi resmen başlarken, geçtiğimiz sezon Bundesliga’da tarih yazan Norveçli golcü, ilk haftanın en iyi ismi oldu. 2 gol, 2 asistle Frankfurt karşısında alınan 5-2’lik galibiyetin kilit ismi olan Haaland’ın, Rues ve Thorgan Hazard ile uyumu harikaydı. Yeni teknik adam Rose, ilk maçtaki oyun planıyla tam not aldı diyebiliriz. Hem savunma hem de hücum hattı sezona yapabileceği en iyi başlangıçlardan birini yaptı. Jordan Sancho’nun yokuluğun aramayan Dortmund, güç kaybetmesi beklenirken, yeni sezonda doğru hamlelerle gücüne güç kattı.

Bayern Münih Beraberlikle Başladı

Bayern Münih’te Julian Nagelsmann dönemi geçtiğimiz hafta tam anlamıyla başlarken, konuk ekip Bundesliga’nın açılış maçında Mönchengladbach ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Geçtiğimiz sezonun rekortmen golcüsü Lewandowski, skor 1-0 devam ederken ve takımı zor analar yaşarken, sahneye çıktı. Savunmaya büyük umutlarla yapılan transfer Upamecano, ilk maçta etkisiz kalırken, Münih savunması maç boyunca zor anlar yaşadı. Hücum hattında ise galibiyeti getirecek pozisyonları gole çevirmeyen konuk ekip, Bundesliga’ya istediği başlangıcı yapamadı. Nagelsmann dönemi beklenmedik bir beraberlikle başlarken, Bayer Münih, Süper Kupa zaferiyle telafi bulmak istiyor.

Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin Türkiye Saati ile 21.30’da başlayacak ve Bets10 sitesinden naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Borussia Dortmund takımında Brandt, Emre Can, Coulibaly, Guerreiro, Hummels, Meunier, Morey, Schmelzer, Zagadou sakat. Bayern Münih cephesinde ise Hernandez, Pavard, Roca ve Tolisso sakat.

Borussia Dortmund’un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Roman Bürki, Nico Schulz, Thomas Meunier, Manuel Akanji, Thomas Delaney, Mahmoud Dahoud, Axel Witsel, Marco Reus, Thorgan Hazard, Donyell Malen, Erling Haaland.

Bayern Münih’in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Niklas Süle, Bouna Sarr, Alphonso Davies, Dayot Upamecano, Kingsley Coman, Leroy Sane, Jamal Musiala, Joshua Kimmich, Thomas Müller, Lewandowski.

Almanya Süper Kupası’nda iki ezeli rakip karşı karşıya geliyor. Kadro kaliteleriyle Bundesliga’da şampiyonluğun en güçlü adayları, Süper Kupa Finalinde ilk yarıyı iyi bir futbolla ve beraberlikle noktalayacaktır.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.25

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.60

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih yeni hocası Nagelsmann ile kazandığı ilk maçta kupa sevinci yaşadı. Konuk ekip ilk yarıyı Lewandowski’nin golüyle 1-0 önde kapatırken, 90 dakika sonunda sahadan farklı galibiyet ve Süper Kupa zaferiyle ayrıldı.