Günün İddaa Kuponu 17.08.2021

17 Ağustos Salı gününün öne çıkan maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 6/10. Herkese bol kazançlı günler.

FC Sheriff Dinamo Zagreb: MS 2, 1.66 (iddaa) – 1.98 (Bets10) ; FC Sheriff, bir önceki turda sürpriz bir sonuç aldı. 3. Turda Kızılyıldız ile eşleşen Moldova ekibi, ilk maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Kızılyıldız’a deplasmanda kaybetmediler. Rövanş maçında ise Kızılyıldız’ı 1-0 ile geçen Yuri Vernydub’un ekibi, adını play off turuna yazdırdı. Play off turunda ise Hırvatistan’ın en güçlü takımı olan Dinamo Zagreb ile eşleştiler. FC Sheriff’in tur şansı pek yok ama bir önceki turda sürprize açık bir takım olduklarını gösterdiler. Dinamo Zagreb, bir önceki turda Legia Warszawa’yı elemeyi başardı. İlk maçı Maksimir’de oynayan Dinamo Zagreb, rakibi ile 1-1 berabere kalmıştı. Rövanş maçında ise Legia Warszawa’yı 1-0 mağlup ederek tur atladılar. Play off turunda FC Sheriff ile karşılaşacak olan Dinamo Zagreb, turun net favorisi. Hafta sonu ise Hırvatistan Ligi’nde Gorica ile karşılaşan Dinamo Zagreb, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve ilk 4 hafta sonunda puanını 7’ye çıkarttı. FC Sheriff’in bu kez sürpriz yapma ihtimali pek kolay değil. Dinamo Zagreb, turun favorisi. Deplasmanda da olsa, FC Sheriff’i mağlup ederler.

Monaco Shakhtar Donetsk: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Monaco, sezona pek iyi başlayamadı. Fransa Ligue 1’de 2 hafta geride kaldı ve Monaco’nun henüz galibiyeti bulunmuyor. Ligin ilk haftasında Nantes ile 1-1 berabere kalan Monaco, geçtiğimiz hafta ise Lorient deplasmanında 1-0 kaybetti. Geçtiğimiz sezonu 3. Sırada tamamlayan Niko Kovac’ın ekibi, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne play off turundan katılacak. Play off turunda Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımı ile karşılaşacak olan Monaco’yu zor bir 90 dakika bekliyor. Monaco’da bu hafta Badiashille ve Golovin sakat. Shakhtar Donetsk, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 3. eleme turundan katıldı. Bir önceki turda Genk ile eşleşen Shakhtar Donetsk, rakibini iki maçta da 2-1 mağlup etti ve tur atlayan taraf oldu. Play off turunda ise Monaco ile eşleştiler. Genk’e nazaran, daha zor bir takım ile eşleştiklerini belirtelim. Ukrayna Premier Lig’te ise geçtiğimiz hafta Metalist’i konuk eden Roberto De Zerbi’nin öğrencileri, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Bu sezon ilk 4 haftada 9 puan toplayan Shakhtar Donetsk, tek mağlubiyetini Oleksandria karşısında almıştı. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. En mantıklı seçim, gollere yönelmek. İki takımda kaliteli oyunculara sahip. Karşılıklı goller bekliyorum.

Salzburg Brondby: H1, 1.28 (iddaa) – 1.59 (Bets10) ; Salzburg’ta moraller yerinde. Avusturya Bundesliga’da geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan Salzburg, yeni sezona da fırtına gibi başladı. Ligde 4 hafta geride kalırken Salzburg, topladığı 12 puan ile liderliğini sürdürüyor. Üst üste 4 maçtır kazanan Salzburg, geçtiğimiz hafta Admira Wacker deplasmanında tek golle kaznamayı başarmıştı. Bu hafta içi Şampiyonlar Ligi play off turunda Brondby ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Salzburg’ta önemli bir eksik bulunmuyor. Brondby, geçtiğimiz sezon Danimarka Süper Ligi’nde şampiyonluğa ulaştı. Bu sezon için UEFA Şampiyonlar Ligi play off turuna katılmaya hak kazandılar. İlk maçta Salzburg’a konuk olacaklar. Salzburg karşısında turun favorisi olmadıklarını belirtelim. Yeni sezona ise kötü bir giriş yapan Brondby, Danimarka Süper Lig’te oynadığı 5 karşılaşmada da galibiyet alamadı. Geçen hafta Nordsjaelland’I konuk eden Brondby, rakibine 1-0 kaybetti. Bu hafta Salzburg’a konuk olacak Brondby’nin işi zor gözüküyor. Salzburg’un rahat bir galibiyet almasını bekliyorum. Brondby karşısında farklı kazanırlar ve rövan maçı için avantaj elde ederler.

Toplam İddaa Oranı: 3.35

Bets10 Bahis Oranı: 5.50