Montpellier – Lorient İddaa Tahmini 22.08.2021

Fransa Ligue 1‘de 3. hafta mücadeleleri devam ederken, 22 Ağustos Pazar günü Türkiye saati ile 16:00‘da, Montpellier ile Lorient karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

beIN SPORTS HD 4 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadele için Bets10, Montpellier galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.40, Lorient galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda.

Montpellier Skoru Koruyamıyor

Geçtiğimiz hafta Reims deplasmanına konuk olan Montpellier, 2 kez öne geçtiği maçtan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı. Yeni sezonun ilk 2 haftasını 1 puanla kapatan ev sahibi, ilk 2 hafta iyi hücum performansının yanı sıra, savunmada bireysel hatalarla sınıfta kaldı. Transfer döneminin durgun takımı, yeni sezon öncesi güç kaybederken, Ligue 1’e iyi bir başlangıç yapamadı. Laborde ve Delort gol yükünü sırtlarken, 2 maçta da öne geçmeyi başaran Montpellier, skor üstünlüğünü koruyamıyor.

Lorient İlk 2 Haftadan Namağlup Çıktı

Lorient, Fransa Ligue 1’in 2. Haftasında sürpriz bir galibiyet aldı. Evinde ağırladığı Monaco karşısında bulduğu tek net gol fırsatında Moffi ile skoru bulan konuk ekip, 90 dakika boyunca kalesinde yoğun bir baskı görse de, skoru korumayı başardı. Sezona 1-1’lik Saint Etienne beraberliğiyle başlayan Christophe Pellissier’in öğrencileri, mağlubiyetsiz yoluna devam ederken, sezona beklenmedik bir başlangıç yaptı. Transfer döneminde sadece Igor Silva’yı kadrosuna katan Lorient, ilk maçta Silva’ya forma şansı verirken, yeni transfer Monaco karşısında forma giymedi. Kadro kalitesini koruyan Lorient, yeni sezona iyi başladı.

Maç Bilgileri

Montpellier – Lorient Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 4 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Bastien Dechepy. Mücadele De la Mosson Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Montpellier cephesinde Omlin ve Oyongo’nunsakatlığı bulunuyor. Lorient cephesinde Loric, Boisgard, Lecoeuche, Diarra ve Mouyokolo sakat.

Montpellier’in ilk 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Dimitry Bertaud, Thuler, Cozza, Sakho, Savanier, Ferri, Mollet, Sambia, Wahi, Delort, Laborde.

Lorient’in ilk 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Paul Nardii Morel, Le Goff, Laporte, Abergel, Mendes, Lemoine, Monconduit, Moffi, Caioca, Lauriente.

Üst üste puan kayıpları yaşayan ve toparlanmak isteyen Montpellier ile sezona iyi bir başlangıç yapan Lorient’in, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Montpellier evinde sezonun ilk galibiyetini aldı. Ev sahibi 1-0 geriden gelerek 3 golle 3 puana uzanırken, Lorient karşılaşmayı 9 kişi tamamlamak zorunda kaldı.