Strasbourg – Troyes İddaa Tahmini 22.08.2021

Fransa Ligue 1‘de, 22 Ağustos Pazar günü Strasbourg ile Troyes karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:00‘da başlayacak maçın yayın ekranı beIN CONNECT.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Strasbourg galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.40, Troyes galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.85, KGYOK 1.92 oran kazandırıyor.

Strasbourg Dibe Demir Attı

Strasbourg, Fransa Ligue 1 maratonuna Julien Stephane yönetiminde hazırlanırken, ev sahibinde sezon başı takımdan ayrılan Mohamed Simakan ve Stefan Mitrovic’in yerlerini doldurmakta zorlandı. Şuana kadar sadece Karol Fila ve Kévin Gameiro’yu kadrosuna katabilen Strasbourg, sezon başı ligin zayıf halkalarından biri olurken, ilk 2 haftada sürpriz yapamadı ve üst üste mağlubiyetler aldı. Angers ve PSG karşısında farklı mağlubiyetler alan Strasburg, kalesinde 6 gol görürken, ligin en alt sırasına demir attı.

Troyes Mağlubiyetlerle Başladı

Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi Troyes, sezona iyi bir başlangıç yapamadı. Sezonu PSG karşısında açan Laurent Batlles’in öğrencileri, iyi oynadığı mücadelede, PSG golcülerine engel olamazken, sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. 2. Hafta ise geçtiğimiz sezon Ligue 2’de berabere mücadele ettiği ve Clermont ile karşı karşıya gelirken, 2-0 mağlup oldu ve Strasbourg ile birlikte ligin zayıf halkası haline geldi. 2. Hafta gol pozisyonuna dahi girmekte zorlanan Troyes, maç başına kalesinde 2 gol ortalamasıyla, vasat bir savunma performansı ortaya koyarken, Ligue 1’de güven vermeyi başaramadı.

Maç Bilgileri

Strasbourg – Troyes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Jerome Brisard. Mücadele Stade De La Meinau’da oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg cephesinde Djiku kart cezalısı. Dion ve Mothiba’nın sakalığı bulunuyor. Troyes cephesinde ise Larouci, Mutombo, Metinho ve Suk Hyun-Jun’un sakatlığı bulunuyor.

Strasbourg’un ilk 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Anthony Caci, Perrin, Prcic, Aholou, Bellegarde, Fila, Lienard, Sissoko, Gamerio, Ludovic.

Troyes’in ilk 11’i Belli mi?

Troyes’in muhtemel kadrosu: Gauthier Gallon, Kabore, Salmier, Biancone, Giraudon, Tardieu, El Hajjam, Chambost, Touzghar, Kouame, Renaud.

İlk 2 haftayı mağlubiyetlere geçiren ve kötü savunma performanslarıyla ön plana çıkan Strasbourg ve Troyes, kalesinde gol görmeye devam edecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.69

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Strasbourg iç sahada Thomasson ile gol bulurken, konuk ekipte ise 1 puanı getiren gol Yoann Touzghar’dan geldi. Kazananları tebrik ederiz.