Aston Villa Brentford İddaa Tahmini 28.08.2021

İngiltere Premier Lig’te heyecan sürüyor. Ligin yeni takımı Brentford deplasmanda, Aston Villa’ya konuk olacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Aston Villa ve Brentford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Aston Villa kazanır 2.03, beraberlik 3.65, Brentford kazanır ise 3.75 olarak açıklanmış.

Aston Villa’dan İlk Galibiyet

Aston Villa, sezona mağlubiyet ile başlayan takımlardan biriydi. Premier Lig’in ilk haftasında, konuk oldukları Watford deplasmanından 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Beklenmedik bir mağlubiyet yaşayan Dean Smith’in ekibi, geçtiğimiz hafta ise Villa Park’ta 3 puanı aldı. Newcastle United karşısında 2-0 kazanan Aston Villa, sezonun ilk galibiyetini almış oldu. Danny Ings, müthiş bir gol atarak, Aston Villa’nın galibiyetinde önemli pay sahibiydi. Bu hafta Brentford’u konuk edecek Aston Villa’da Trezeguet ve Bertrand Traore’nin sakatlıkları bulunuyor.

Brentford İyi Başladı

Brentford, bu sezon Premier Lig’in yeni takımlarından biri. Sezonun ilk haftasında Arsenal’ı konuk eden Thomas Frank’ın öğrencileri, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve dikkat çekti. Premier Lig’e 3 puan ile başlayan Brentford, geçtiğimiz hafta ise Crystal Palace’tan puan almayı başardı. Rakibi ile golsüz berabere kaldılar ve ilk 2 haftada 4 puan topladılar. Bu hafta ise Aston Villa deplasmanında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Brentford’ta Mads Sörensen’in sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Aston Villa – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Aston Villa'nın İlk 11'i Belli mi?

Sheffield United’ınmuhtemel kadrosu: Martinez, Kortney Hause, Konsa, Tyrone Mings, Matt Targett, Nakamda, McGinn, Emi Buendia, El Ghazi, Bertrand Traore, Danny Ings

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Brentford’un muhtemel kadrosu: David Martin, Rico Henry, Charlie Goode, Sergi Canos, Mathias Jensen, Bryan Mbeumo, Tarique Fosu, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Saman Ghoddos, Ivan Toney

İddaa Tahmini

Aston Villa, maçın favorisi. Geçen hafta Newcastle Untied karşısında etkili oynadılar. Brentford karşısında da kazanmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.75

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.03

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Brentford, yine puan aldı. İngiltere Premier Lig’te ilk 3 maçta 5 puan topladılar. Aston Villa deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler.