Newcastle United Southampton İddaa Tahmini 28.08.2021

İngiltere Premier Lig’te ilk 2 haftada puan almayı başaramayan Newcastle United evinde, Southampton’ı konuk edecek. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Newcastle United ve Southampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Newcastle United kazanır 2.60, beraberlik 3.50, Southampton kazanır ise 2.70 olarak açıklanmış.

Newcastle United Kötü Başladı

Newcastle United, sezona oldukça kötü başladı. Premier Lig’te ilk hafta West Ham ile karşılaşan Newcastle United, rakibine 4-2 kaybetti. St. James Park’ta 2 kez öne geçmelerine rağmen, skor üstünlüğünü koruyamadılar ve mağlup oldular. Geçtiğimiz hafta ise Villa Park’ta Aston Villa ile karşılaşan Steve Bruce’un ekibi, bu karşılaşmadan da 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. İlk 2 haftada puan alamayan Newcastle United, düşme hattında yer alıyor. Bu hafta Newcastle United’ta önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Southampton Puan Peşinde

Southampton, Premier Lig’te yeni sezona mağlubiyet ile başlayan takımlardan biriydi. Ligin ilk haftasında Goodison Park’ta Everton’a konuk olan Southampton, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Adam Armstrong’un golüyle öne geçtiler ama üstünlüklerini koruyamadılar. Geçtiğimiz hafta ise iç sahada Manchester United’ı konuk eden Hasenhüttl’ün ekibi, rakibinden 1 puan koparmayı başardı. Bu hafta Newcastle United’a konuk olacan Southmampton’da eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Newcastle United – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Manquillo, Ciaran Clarck, Federico Fernandez, Jamal Lewis, Joseph Willock, Miguel Almiron, Jonjo Shelvey, Longstaff, Saint Allan Maximin, Callum Wilson

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: McCarthy, Walker Peters, Vestergaard, Jack Stephens, Bednarek, Nathan Redmond, Ward Prowse, Stuart Armstrong, Theo Walcott, Moussa Djenepeo, Adam Armstrong

İddaa Tahmini

Newcastle United, sezona kötü başladı. Southampton’a karşı işleri pek kolay olmayacak. Hasenhütll’ün öğrencileri, St. James Park’ta puan almayı başarır.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.32

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 1.54

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. Southampton, puan almayı başardı. Newcastle United deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler.