West Ham Crystal Palace İddaa Tahmini 28.08.2021

İngiltere Premir Lig’te heyecan devam ediyor. Sezona iyi başlayan West Ham evinde, Crystal Palace ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

West Ham Crystal Palace arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. West Ham kazanır 1.61, beraberlik 4.15, Crystal Palace kazanır ise 5.90 olarak açıklanmış.

West Ham Liderlik Koltuğunda

West Ham, yeni sezona müthiş bir giriş yaptı. Premier Lig’in ilk haftasında Newcastle United’ı deplasmanda 4-2 mağlup eden West Ham, geçtiğimiz hafta ise Leicester City’i 4-1 ile geçti. İlk 2 haftada 8 atmayı başaran David Moyes’u ekibi, liderlik koltuğuna oturdu. Premier Lig’te 2’de 2 yapan 5 takımdan biri oldular. Antonio, Leicester City karşısında attığı 2 golle, West Ham tarihinin en golcü oyuncusu olmayı başardı. Bu hafta Crystal Palace’ı konuk edecek West Ham, maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Crystal Palace Skor Üretemedi

Crystal Palace, ilk 2 maçta hiç güven vermedi. Premier Lig’in ilk haftasında Chelsea’ye 3-0 kaybettiler. Pozisyon bulmakta bile zorlandılar. Geçtiğimiz hafta ise Selhurst Park’ta Brentford ile golsüz berabere kalan Patrick Vieira’nın öğrencileri, sezona iyi başlayamadı. İlk 2 haftada sadece 1 puan alabildiler ve henüz gol atamadılar. Bu hafta West Ham’a konuk olacak Crystal Palace’ı yine zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Crystal Palace’ta Nathan Ferguson’un sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

West Ham – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT PLUS kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Arthur Masuaku’nun sakatlığı bulunuyor. Leicester City’de Wesley Fofana, James Justin ve Ryan Bertrand’ın sakatlıkları bulunuyor.

West Ham'ın 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Fabianski, Vladimir Coufal, Issa Diop, Craig Dawson, Cresswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Clyne, Kouyate, Gary Cahill, Van Aanholt, Milivojevic, Riedewald, Michael Olise, Wilfred Zaha, Andre Ayew, Christian Benteke

İddaa Tahmini

West Ham, sezona çok iyi başladı. İlk 2 haftada 6 puan topladılar ve 8 gol attılar. Formsuz Crystal Palace’ı iç sahada mağlup edeler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.38

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.61

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham, ilk kez puan kaybetti. Crystal Palace ile 1-1 berabere kaldılar.