Finlandiya – Kazakistan İddaa Tahmini 04.09.2021

S Sport ekranlarından 4 Eylül Cumartesi günü 16:00‘da naklen yayınlanacak olan 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu mücadelesinde, Finlandiya ile Kazakistan karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Finlandiya galibiyetine 1.48, beraberliğe 4.20, Kazakistan galibiyetine ise 8.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.40, KGYOK 1.58 oran kazandırıyor.

Finlandiya 2 Maçtan 2 Beraberlik Aldı

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda, Fransa, Bosna Hersek, Kazakistan ve Ukrayna ile yer alan Finlandiya Milli takımı, şuana kadar 2 karşılaşmaya çıkarken, evinde Bosna Hersek ile 2-2, deplasmanda Ukrayna ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibine 2 puanı getiren 3 golde Teemu Pukki’den geldi. EURO 2020’de ise guruplara 3 maç sonunda 3 puanla veda eden Markku Kanerva’nın öğrencileri, sadece Danimarka karşısında maç kazanmayı başarmış ve EURO 2020 sahnesi için yetersiz kalmıştı. Rakiplerinin aksine D Grubu’nda henüz 2 maça çıkan Finlandiya, galibiyet hedefine henüz ulaşamasa da, 2 beraberlikle gruptan çıkma umutlarını dolu dizgin sürdürdü.

Kazakistan Galibiyetle Tanışmadı

Kazakistan Milli takımı EURO 2020 Eleme Gruplarını geçmeyi başaramadı ve tamamen 2022 Dünya Kupası hedefine odaklandı. D Grubu’nda yer alan konuk ekip, şuana kadar 3 maçı geride bırakırken, henüz galibiyetle tanışmadı. Son şampiyon Fransa’ya 2-0 kaybetmesinin ardından, son 2 hafta Ukrayna ile karşılaşan ekip, deplasmandan 1-1’lik beraberlikle dönerken, iç sahada ise son dakika golüyle 2-2’lik beraberliğe ulaştı. Konuk ekipte goller Valiullin’den gelirken, golcü isim takımı adına en iyi performansı sergiledi. Kazakistan puan kayıplarına deplasmanda son vererek, grupta ilk 2 yarışına dahil olmak istiyor.

Maç Bilgileri

Finlandiya – Kazakistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Krestovskiy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Finlandiya’nın ilk 11’i Belli mi?

Finlandiya’nın muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jere Uronen, Daniel O’ Shaughnessy, Paulus Arajuuri, Jukka Raitala, Joano Toivio, Glen Kamara, Robin Lod, Tim Sparv, Joel Pohjanpalo, Teuumy Pukki.

Kazakistan’ın ilk 11’i Belli mi?

Kazakistan’ın muhtemel kadrosu: Nepogodov, Maliy, Abiken, Marochkin, Suyumbayev, Islamkhan, Shomko, Logvinenko, Shchetkin, Pertsukh, Zainutdinov.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, 2 haftadır beraberliklerle yetinen tarafların, bu maçta da skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 2.10

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.40

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Joel Pohjanpalo attı ev sahibi Finlandiya 3 puanı hanesine yazdırdı. Ev sahibi rakibine maçta gol şansı vermezken, iyi performansıyla bizleri yanılttı.