Ukrayna – Fransa İddaa Tahmini 04.09.2021

İddaa fikstüründe 4 Eylül Cumartesi günü yer alan 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu mücadelesinde, Ukrayna ile Fransa kozlarını paylaşacak. S Sport ekranlarından yayınlanacak maçın başlama saati 21:45.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Ukrayna galibiyetine 6.00, beraberliğe 3.75, Fransa galibiyetine ise 1.66 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.60, beraberliğe 3.30, konuk ekibe ise 1.46 oran veriyor.

Ukrayna Skoru Koruyamadı

Ukrayna Milli takımı, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda 4 haftanın tamamında gollü beraberliklerle yetindi. Fransa, Finlandiya ve evinde ağırladığı Kazakistan karşısında alınan üst üste beraberliklerin ardından, geçtiğimiz hafta Kazakistan deplasmanına konuk olan Oleksandr Petrakov’un öğrencileri, Yaremchuk ve Sikan’ın golleriyle karşılaşmada 2 kez öne geçmeyi başarmasına rağmen, 2-2’lik beraberlikle haftayı noktaladı. Maç boyunca üstün bir oyun sergileyen ev sahibinde, Maliy ve Bystrov savunmanın sağ tarafında önemli zafiyetler gösterdi ve iki golde aynı bölgeden geldi. Ukrayna oyun olarak güven vermeyi başarsa da, skoru korumayı bir türlü başaramadı ve 4 maçtan 4 beraberlikle ayrıldı.

Fransa 1 Puana Razı Geldi

2018 Dünya Kupası’nı Didier Deschamps önderliğinde müzesine götürmeyi başaran Fransa Milli takımı, harika bir jenerasyonla son yıllara damgasını vurmayı başarsa da, EURO 2020’nin favorisi olarak başladığı turnuvaya Son 16 Turu’nda veda etti. İsviçre karşısında beklenmedik bir yenilgi alan konuk ekip, namağlup devam ettiği 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda ise geçtiğimiz hafta Bosna Hersek ile 1-1 berabere kaldı. 1-0 geriden gelerek 1 puanı alan Fransa, oyun olarak beklenileni veremedi. Özellikle güçlü forvet hattıyla daha rahat skor üretmesini beklediğim ekip, sadece duran topta gol bulabildi. 4 maçtan 8 puan çıkarmayı başaran ve hala liderlik koltuğunda oturan Fransa, tekrar kadro kalitesini sahaya ve skora yansıtmak istiyor.

Maç Bilgileri

Ukrayna – Fransa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Sandro Scharer. Mücadele NSC Olimpiyskiy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ukrayna’nın ilk 11’i Belli mi?

Ukrayna’nın muhtemel kadrosu: Pyatov, Kryvtsov, Mykolenko, Sydorchuk, Malinovsky, Yaremchuk, Tsygankov, Kovalenko, Karavayev, Yarmolenko.

Fransa’nın ilk 11’i Belli mi?

Fransa’nın muhtemel kadrosu: Lloris, Upamecano, Dubois, Varane, Digne, Rabiot, Kante, Pogba, Griezmann, Giroud, Mbappe.

Fransa Milli takımı üst üste önemli kayıplar yaşasa da, güçlü kadrosuyla toparlanacak ve lider devam ettiği D Grubu’nun 5. haftasında, Ukrayna engelini 3 puanla geçecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.46

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk yarıda bulduğu gol fırsatlarını iyi değerlendiremeyen Fransa, devre arasına 1-0 geride giderken, Martial’ın ikinci yarının hemen başında attığı şık gol, galibiyet için yeterli olamadı ve Fransa evine 1 puanla döndü.