Real Sociedad – Monaco İddaa Tahmini 30.09.2021

İddaa fikstüründe 30 Eylül Perşembe akşamı yer alan UEFA Avrupa Ligi B Grubu 2. hafta mücadelesinde, Real Sociedad ile Monaco karşı karşıya gelecek. Yayın ekranı EXXEN olan mücadelenin başlama saati ise 19:45.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Real Sociedad galibiyetine 2.29, beraberliğe 3.65, Monaco galibiyetine ise 3.25 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.92, 2.5 Alt 2.00 oran kazandırıyor.

Real Sociedad Çok Formda

İspanya La Liga’da son 6 haftadan namağlup çıkmayı başaran Real Sociedad, sadece yenilmezlik serisiyle değil, aldığı 5 galibiyetle birlikte harika bir lig performansı ortaya koyarak, lider Real Madrid’in 1 puan gerisinde, 2. sırada yer aldı. UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nun ilk haftasında ise PSV deplasmanına konuk olan Imanol’un öğrencileri, 1-0 geriden gelerek, 2-1 öne geçtiği mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Basit savunma hataları dışında, Sociedad Avrupa sahnesinde de oldukça etkiliydi. Avrupa dönüşü La Liga’da Sevilla ile 0-0 berabere kalan ev sahibi, son 2 haftada Granada ve Elche’yi mağlup etti.

Monaco Yükselişe Geçti

Monaco, UEFA Avrupa Ligi B Grubu’na 1-0’lık Sturm Graz galibiyetiyle başladı. II. Louis Stadı’nda ağırladığı rakibini Krepin Diatta’nın golüyle 1-0 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, bu maça kadar Fransa Ligue 1’de ilk 5 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilmişti. Avrupa galibiyeti Monaco’da hayat öpücüğü etkisi yaratırken, konuk ekip adına Ligue 1’in son 3 haftası 2 galibiyet, 1 beraberlikle son buldu. Avrupa dönüşü Nice deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönen ekip, Saint Etienne ve Clermont karşısında ise kazandı. 3 maçta 8 gol atmayı başaran Monaco’da, geçen sezonun yıldızları Kevin Volland ve Ben Yedder, üst üste gollerle eski günlerine geri döndü. Sociedad deplasmanında daha formda bir Monaco izleyeceğimizi düşünüyorum.

Maç Bilgileri

Real Sociedad – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi S. Ivanov. Mücadele Reale Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad takımında Barrenetxea, Fernandez, Guridi, Illarramendi, Isak, Monreal, Pacheco, Rico, Silva, Sola ve Sorloth sakat. Monaco cephesinde ise Fabregas’ın sakatlığı bulunuyor.

Real Sociedad’ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Zaldua, Gorka Elustondo, Diego Llorente, Januzaj, Roberto Lopez, Ander Guevara, Martin Zubimendi, Portu, Oyarzabal, Alexander Sörloth.

Monaco’nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Axel Disasi, Benoit Badiashile, Caio Henrique, Antonio Barreca, Ismail Jakobs, Krepin Diatta, Tchouameni, Keita Baldé, Gelson Martins, Ben Yedder.

Rüya gibi bir sezon geçiren Real Sociedad ve üst üste puan kayıplarının ardından performansının zirvesine çıkan Monaco, golcüleriyle iki kulvarda birden güven veriyor. İki takımın bu hafta puan kaybetse dahi, gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda 90 dakika sonunda karşılıklı goller bulmayı başardı. İki formda takımda zorlu mücadelede 1’er puanla yetindi. Kazananları tebrik ederiz.