Sturm Graz – PSV İddaa Tahmini 30.09.2021

EXXEN platformundan 30 Eylül Perşembe akşamı naklen yayınlanacak olan UEFA Avrupa Ligi B Grubu 2. hafta mücadelesinde, Sturm Graz evinde PSV‘yi ağırlayacak. Maçın başlama saati 19:45.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Sturm Graz galibiyetine 4.60, beraberliğe 4.30, PSV galibiyetine ise 1.76 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.30 oran kazandırıyor.

Sturm Graz İlk Hafta Yetersiz Kaldı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sturm Graz, Avusturya Bundesliga’nın 2.’si olarak UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda boy gösterirken, galibiyet yolundaki en büyük kozu olan hücum silahlarını Monaco deplasmanında kullanamadı ve 1-0’lık mağlubiyete razı gelerek, 8 maçlık yenilmezlik serisini kaybetti. Maç boyunca isabetli şutu dahi bulunmayan Sturm Graz, 9 maçta 23 gol atmayı başarırken, Monaco savunması karşısında yetersiz kaldı. Son olarak Rapid Wien deplasmanından 3-0’lık galibiyetle çıkmayı başaran ev sahibi, PSV karşısında 3 puanı hedefliyor.

PSV Telafi Peşinde

UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nun ilk haftasında Götze ve Gakpo’nun golleri PSV’ye yeterli olmadı. Real Sociedad’ı evinde ağırlayan Roger Schmidt’in öğrencileri, 1-0 öne geçtiği maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Hollanda Eredivisie Ligi’nde ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sezona harika başlayan ve hücum performansıyla takdir toplayan PSV, önce Şampiyonlar Ligi’ne Play Off Turu’nda veda etti, ardından Eredivisie Ligi’nde son 3 haftayı 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle kapattı. Namağlup lig performansını kaybeden PSV, hatalarını Avrupa sahnesinde galibiyetle telafi etmek istiyor. Konuk ekipte özellikle hücum hattı sezonun ilk maçından beri neler yapabileceğini ispatladı.

Maç Bilgileri

Sturm Graz – PSV Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi E. Aranovskiy. Mücadele Merkur Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sturm Graz takımında Ingolitsch ve Trummer sakat. PSV cephesinde ise Kreekels, Ledezma, Madueke ve Sambo’nun sakatlığı bulunuyor.

Sturm Graz’ın ilk 11’i Belli mi?

Sturm Graz’ın muhtemel kadrosu: Jörg Siebenhandl, Würthrich, Gazibegovic, Dante, Srkaria, Jantscher, Kuen, Hierlander, Ljubic, Yeboah, Affengruber.

PSV’nin ilk 11’i Belli mi?

PSV’nin muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Jordan Teze, Nick Viergever, Oliver Boscagli, Philipp Max, Bruma, Marco Van Ginkel, Cody Gakpo, Mohamed Ihattaren, Mario Götze, Eran Zahavi.

UEFA Avrupa Ligi’ne goller ve 1 puanla başlayan PSV, Sturm Graz deplasmanında performansını bir adım daha ileriye taşıyacak ve 3 puanı hanesine yazdıracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.52

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.76

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: PSV deplasmanda zorlanmadan kazandı. Konuk ekip gruba istediği gibi başlayamasa da, 2. haftaya 4 golle damgasını vurdu. Kazananları tebrik ederiz.