Venezia – Fiorentina İddaa Tahmini 18.10.2021

18 Ekim Pazartesi günü İtalya Serie A Ligi 8. hafta fikstüründe yer alan tek mücadelede, Venezia ile Fiorentina karşı karşıya gelecek. Ligin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren karşılaşma Türkiye saati ile 21:45‘te, S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Best10, Venezia galibiyetine 4.20, beraberliğe 3.75, Fiorentina galibiyetine ise 1.88 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.50, beraberliğe 3.15, konuk ekibe ise 1.66 oran veriyor.

Venezia Düşüşünü Sürdürdü

İtalya Serie A Ligi’nin 7. haftasında Cagliari deplasmanına konuk olan Venezia, henüz 19. dakikada 1-0 geriye düşerken, skor eşitliğinin bozulmasıyla birlikte Paolo Zanetti’nin öğrencileri daha iyi bir futbol sergilemeye başladı. Gol pozisyonlarını bir türlü değerlendirmeyi başaramayan ev sahibinde sahneye son dakikada Gianluca Busio çıktı ve takımına 1 puanı getirdi. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi Venezia, ilk 7 hafta sonunda düşme potasının içerisinde yer alırken, ligin en zayıf halkası Cagliari2yi dahi mağlup edemedi ve son 4 haftanın tamamında puan kaybederek, düşüşünü sürdürdü.

Fiorentina Lidere Direnemedi

İtalya Serie A Ligi’nde Milli ara öncesi namağlup lider Napoli karşısına çıkan Fiorentina, Lucas Martinez’in ilk yarıdaki golüyle rakibine 1-0’lık üstünlük kurmayı başarsa da, üstünlüğünü sadece 10 dakika koruyabildi. Erken gelen golün rehavetine kapılan Fiorentina, 7 haftadan 4 galibiyet, 3 mağlubiyetle 12 puan topladı. Sadece Roma, İnter ve Napoli’ye mağlup olan Fiorentina, derbi maçlarında iyi performanslar sergilemese de, sezon genelinde iyi performanslar sergilemeyi başardı. Alt sıralardaki rakiplerine üstünlük kurmakta zorlanmayan konuk ekip, bu hafta düşme hattındaki Venezia karşısına çıkacak.

Maç Bilgileri

Venezia – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierluigi Penzo Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Venezia cephesinde Ala-Myllymaki’nın sakatlığı bulunuyor. Fiorentina takımında ise Dragowski sakat.

Venezia’nın ilk 11’i Belli mi?

Venezia’nın muhtemel kadrosu: Niki Maenpaa, Molinaro, Caldara, Ebuehi, Ceccaroni, Heymans, Antonio Vacca, Peretz, Di Mariano, Johnsen, Forte.

Fiorentina’nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: BartlomiPietro Terracciano, Lucas Martinez, Milenkovic, Julio, Biraghi, Maleh, Saponara, Pulgar, Bonaventura, Vlahovic, Callejon.

Üst sıraları bırakmayan Fiorentina, son haftayı lider Napoli karşısında mağlubiyetle noktalarken, ligin en zayıf 3 halkasından 1’i olan Venezia karşısında 3 puanın telafisini galibiyetle yapacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.66

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.88

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Venezia iç sahada sürpriz bir galibiyet aldı. Mücadelede skoru belirleyen isim Mattia Aramu olurken, zor günler geçiren ekip, kritik bir 3 puan aldı.