Günün İddaa Kuponu (4) 17.10.2021

Fransa Ligue 1’de 17 Ekim Pazar günü 9. hafta heyecanı yaşanırken, fikstürde yer alan 3 mücadeleyi kupon olarak düzenledim. Bol şanslar.

Marsilya – Lorient: KGVAR, 1.64 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; 17 Ekim Pazar günü, Fransa Ligue 1 sahnesinde Marsilya‘nın rakibi Lorient. 9 hafta mücadelesi Türkiye saati ile 21:45‘te sahne alırken, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Mücadeleye Veldorme Stadı ev sahipliği yapacak. Marsilya cephesinde düşüş 0-0’lık Angers beraberliğiyle başlarken, son 2 hafta ise Lens ve Lille mağlubiyetleriyle son buldu. Fransa Ligue 1’de ilk 6 haftadan namağlup çıkmayı başaran Jorge Sampaoli’nin öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi’nin başlamasıyla birlikte düşüşe geçti. Zorlu fikstürden çıkmayı başaramayan Marsilya, E Grubu’nda ise Galatasaray ve Lokomotiv Moskova ile berabere kaldı. Milli ara ile birlikte dinlenme fırsatı yakalayan Marsilya, zorlu fikstürde rahat bir nefes alırken, Ligue 1 sahnesinde tekrar yükselişe geçmek istiyor. Fransa Ligue 1’in son haftası evinde Clermont’u ağırlayan Lorient, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelede skoru 1-1’e getirmeyi başardı ve Fransa Ligue 1’de son 6 haftadan namağlup çıktı. 9 hafta sonunda ise sadece 9 kişi kaldığı Montpellier deplasmanından puan çıkaramayan Lorient, Christophe Pellissier yönetiminde sezona harika bir başlangıç yaptı. 9 haftanın 8’inde skor üretmeyi başaran ekip, iyi hücum performansıyla rakiplerine kolay galibiyet şansı vermiyor. Fransa Ligue 1’de 9 hafta geride kalırken, üst sıralardaki iddiasını sürdüren Marsilya ile Lorient’in, bu zorlu maçta 3 puan adına gol bulacağını düşünüyorum.

Montpellier – Lens: MS 2, 1.96 (iddaa) – 2.40 (Bets10) ; Fransa Ligue 1‘de zirve takibini hız kesmeden sürdüren Lens, 17 Ekim Pazar günü Montpellier deplasmanına konuk olacak. beIN SPORTS HD 4 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 18:00. Fransa Ligue 1’in son haftası evinde Strasbourg’u konuk eden Montpellier, evinde 1-1’lik beraberlikle yetindi ve puan kayıplarını 4 haftaya çıkardı. Milli araya formsuz giren ev sahibi, 9 hafta sonunda 2 galibiyet alabildi ve ligin en az maç kazanan takımları arasında yer aldı. Son 4 haftadan 3 beraberlikle 3 puan toplayan Montpellier, bu süreçteki tek mağlubiyetini ise lider PSG’den aldı. Ev sahibinin galibiyetleri ise 9 kişi kalan Lorient ve ligin en zayıf halkası Saint Etienne karşısında geldi. Montpellier galibiyet adına güven vermiyor. Fransa Ligue 1’de son haftayı 2-0’lık Reims galibiyetiyle noktalayan Lens, Milli ara öncesinde 2. sıradaki yerini korumayı başardı. 9 hafta sonunda 5 galibiyet, 2 beraberlikle 18 puan toplamayı başaran Lens, lider PSG’nin ardından ilk 9 haftadaki en iyi performans grafiğini ortaya koydu. PSG ve Nice’ın ardından ligin en çok gol atan takımları arasında yer alan Franck Haise’nin öğrencileri, başarılarının tesadüf olmadığını 2 hafta önce aldığı Marsilya galibiyetiyle ispatlarken, yükselişini Reims karşısında sürdürdü. Lider PSG’nin en yakın takipçisi olarak yoluna doludizgin devam eden Lens, galibiyetlerine bir yenisini daha ekleyecek ve deplasmanda kazanarak, 3’te 3 yapmayı başaracaktır.

Metz – Rennes: MS 2, 1.56 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; 17 Ekim Pazar günü Fransa Ligue 1‘de 9. hafta heyecanı yaşanmaya devam ederken, Türkiye saati ile 16:00′da, Metz ile Rennes karşı karşıya gelecek. Saint-Symphorien Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadeleyi beIN CONNECT ekranlarından izleyebilirsiniz. Metz, Milli ara öncesi Fransa Ligue 1’de Angers’e 3-2 kaybetti. Bronn ve Boulaya ile 2 kez öne geçmeyi başarsa da, skoru korumayı başaramayan Metz, sezonun ilk galibiyetini aldıktan sonra tekrar düşüşe geçti. 2 hafta önce Brest deplasmanından 2-1’lik galibiyetle çıkarak 7 haftadır devam eden kötü gidişata son vermeyi başaran Frederic Antonetti’nin öğrencilerini yükselişi çok kısa sürdü. Metz ilk haftadan itibaren kötü bir savunma performansı sergiliyor. Fransa Ligue 1’de çıktığı tüm maçları kazanan ve yeni sezonda mağlubiyeti bulunmayan PSG’yi, Roazhon Park Stadı’nda konuk eden Rennes, Laborde ve Tait’in golleriyle 2-0 kazanırken, Messi, Mbappe ve Neymar’a geçit vermedi. Milli ara öncesi yenilmezlik serisini 3 haftaya çıkarmayı başaran Rennes, son 3 haftada Clermont’u 6-0, PSG’yi 2-0 mağlup ederken, Bordeaux deplasmanından 1 puanla döndü. Milli ara öncesi performansının zirvesine çıkan Bruno Genesio’nun öğrencileri, Metz deplsamanında harika futbolunu ve galibiyetlerini sürdürmek istiyor. Fransa Ligue 1 sahnesinde 3 haftadır harikalar yaratan Rennes, PSG galibiyetinin ardından hız kesmeyecek ve düşme potasında yer alan Metz’i deplasmanda mağlup edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 5.01

Bets10 Bahis Oranı: 7.60