Bologna – Cagliari İddaa Tahmini 01.11.2021

1 Kasım Pazartesi günü İtalya Serie A Ligi kapsamında, Bologna evinde Cagliari‘yi konuk edecek. Türkiye saati ile 22:45‘te sahne alacak mücadeleye Renato Dall Ara Stadı ev sahipliği yapıyor. Futbol severler mücadeleyi S Sport 2 ekranlarından naklen izleyebilir.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Bologna galibiyetine 1.75, beraberliğe 4.00, Cagliari galibiyetine ise 4.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.65, 2.5 Alt 2.25 olarak verilmiş.

Bologna Toparlanmak İstiyor

İtalya Serie A Ligi’nin 10. haftasında Napoli deplasmanına konuk olan Bologna, lider karşısında 90 dakikada sadece 1 isabetli şut atmayı başarırken, savunmada da tel tel döküldü ve haftayı 3-0’lık yenilgiyle noktaladı. Son 2 haftada İtalya Serie A Ligi’nde liderlik koltuğunu paylaşan ve ligde mağlubiyeti bulunmayan Milan ile Napoli karşısında farklı mağlubiyetlere razı gelen Sinisa Mihajlovic’in öğrencileri, bu sezonki en uzun mağlubiyet serisiyle karşı karşıya kaldı. Son 2 haftadan puan çıkaramayan Bologna, evinde ağırlayacağı Cagliari karşısında kazanarak, toparlanmak istiyor.

Ligin Zayıf Halkası Cagliari

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Roma’yı evinde ağırlayan Cagliari, mağlubiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Karşılaşmanın 52. dakikasında Pavoletti ile 1-0 öne geçmeyi başaran konuk ekip, son 20 dakikada yediği üst üste gollerle 2-1 mağlup oldu ve hem üst üste 2. yenilgisini aldı hem de 10 hafta sonunda en alt sıradan kurtulamadı. Walter Mazzarri yönetiminde sadece Sampdoria’yı iç sahada mağlup edebilen Cagliari, 4 deplasman sınavından ise sadece 1 puan çıkarabildi.

Maç Bilgileri

Bologna – Cagliari Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Davide Massa. Mücadele Renato Dall’Ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bologna takımında Michael ve Bonifazi ise sakat. Cagliari cephesinde ise Ceter Valencia, Dalbert, Ladinetti ve Rog sakat.

Bologna’nın ilk 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Nicolas Dominguez, Mitchell Dijks, De Silvestri, Aaron Hickey, Santander, Svanberg, Barrow, Roberto Marko Arnautovic, Vignato, Orsolini.

Cagliari’nin ilk 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Alessio Cragno, Henrique, Walukiewicz, Caceres, Carboni, Nandez, Marin, Joa Pedro, Pereiro, Deiola, Pavoletti.

Son 2 hafta üst üste mağlubiyetler alsa da, rakibin çok üzerinde bir performans grafiğiyle 11. haftaya girecek olan Bologna, liderliği paylaşan Milan ve Napoli karşısında aldığı mağlubiyetlerin ardından, Cagliari karşısında kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.52

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bologna evinde Svanberg ve De Silvestri’nin golleriyle kazanırken, ligin en zayıf halkası Cagliari’ye gol şansı tanımadı. Kazananları tebrik ederiz.