Bayer Leverkusen – Real Betis İddaa Tahmini 04.11.2021

UEFA Avrupa Ligi G Grubu‘nda liderlik koltuğunu paylaşan Bayer Leverkusen ile Real Betis, 4 Kasım Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te, karşı karşıya gelecek. Dev maçın yayın ekranı EXXEN.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Bayer Leverkusen galibiyetine 2.09, beraberliğe 3.80, Real Betis galibiyetine ise 3.55 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.53, KGYOK 2.45 oran kazandırıyor.

Bayer Leverkusen’de Düşüş Başladı

UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nun lideri Bayer Leverkusen, grupların 3. haftasında konuk olduğu Real Betis deplasmanından 1 puanla dönerken, grupta ilk puan kaybını yaşadı. Almanya Bundesliga’da ise son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen ev sahibi, iki kulvarda birden sezona fırtına gibi başlarken, kısa sürede düşüşe geçti. Almanya DFB Kupası’nda ise geçtiğimiz hafta içi Karlsruher’e elenen Gerardo Seoane’nin öğrencileri, son 5 maçında oldukça etkisizdi. Tekrar toparlanmak isteyen Leverkusen, en yakın rakibi Real Betis karşısında bir hataya daha izin vermek istemiyor.

Real Betis En Ağır Yenilgisini Aldı

Real Betis, İspanya La Liga’da son haftayı ağır bir yenilgiyle kapattı. Atletico Madrid deplasmanından 3-0’lık yenilgiyle dönen Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, 12 hafta sonunda 3. mağlubiyetini alırken, iki kulvarda birden sezonun en ağır yenilgisini yaşadı. Real Betis, UEFA Avrupa Ligi serüvenine ise namağlup devam ediyor. 3 maçtan 7 puanla çıkmayı başaran ve son olarak Bayer Leverkusen ile 1-1 berabere kalan konuk ekip, rakibiyle zirveyi paylaşıyor. Bu hafta Leverkusen’in üzerine çıkmayı hedefleyen Real Betis, hafta sonunda alınan ağır yenilgiyi Avrupa’da liderliği ele geçirerek telafi etmek istiyor.

Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi A. Taylor. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen takımında Aranguiz, Baumgartlinger, Bellarabi, Fosu-Mensah ve Schick sakat. Real Betis cephesinde ise Akouokou, Bellerin, Camarasa ve Sabaly’in sakatlığı bulunuyor.

Bayer Leverkusen’nin ilk 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’nin muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Odilon, Bakker, Tah, Palacios, Kerem Demirbay, Wirtz, Amiri, Frimpong, Lucas Alario, Diaby.

Real Betis’in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, Martin Montoya, Victor Ruiz, Marc Bartra, Jose Portillo, Aitor Ruibal, Nabil Fekir, Antonio Sanabria, Tello, Sergio Canales, Borja Iglesias.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, kazanan zirveyi ele geçirecek, Gruba namağlup devam eden tarafların, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.41

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen’in damga vurduğu mücadelede, Real Betis gol dahi atamadı ve evine hezimetle döndü.