Ferencvaros – Celtic İddaa Tahmini 04.11.2021

Ferencvaros evinde Celtic‘i konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi G Grubu‘nun 4. hafta fikstüründe yer alan mücadele, 4 Kasım Perşembe günü Türkiye saati ile 23:00‘te başlayacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

EXXEN platformundan canlı yayınlanacak karşılaşma için Rexbet, Ferencvaros galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.80, Celtic galibiyetine ise 2.19 oran belirlemiş durumda.

Ferencvaros Dibe Demir Attı

Macaristan ekibi Ferencvaros, Peter Stöger yönetiminde kötü bir Avrupa performansı ortaya koyarken Macaristan Ligi’nde ise zirve yarışına dahil oldu. Ligde 10 haftadan 7 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 22 puan toplayan ev sahibi, liderin 1 puan gerisinde yer alıyor. Ferencvaros, UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ise 3 maçtan puan çıkaramadı. Bayer Leverkusen, Real Betis ve Celtic karşısında mağlubiyetlerden kurtulamayan ev sahibi, en alt sıraya demir attı. Bu hafta hata yapma lüksü kalmayan Ferencvaros, 1 puan alsa dahi matematiksel olarak gruba veda edebilir.

Celtic Evinde Rahat Kazandı

UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ilk galibiyetini alan Celtic, zirve ile puan farkını 4’e indirdi ve bitime 3 hafta ilk 2 savaşına dahil oldu. İlk 2 hafta Real Betis ve Bayer Leverkusen engellerine takılan İskoçya ekibi, ligde vites yükseltmesiyle birlikte, Avrupa sahnesinde de daha iyi performanslar sergilemeye başladı. Evinde ağırladığı Ferencvaros karşısında Kyogo Furuhashi’nin golüyle 1-0 öne geçen, Vecsei’nin kendi kalesine attığı golle skoru 2-0’a getiren konuk ekip, skoru 90 dakika sonunda korumayı başarırken, mücadelede birde penaltı fırsatından yararlanamadı. İlk maçta rahat bir galibiyet alan Celtic, deplasmanda da 3 puanı hedefliyor.

Maç Bilgileri

Ferencvaros – Celtic Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi F. Verissimo. Mücadele Groupama Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ferencvaros takımında Siger sakat. Celtic cephesinde ise Dembele, Jullien, Rogic ve Taylor’un sakatlığı bulunuyor.

Ferencvaros’un ilk 11’i Belli mi?

Ferencvaros’un muhtemel kadrosu: Denes Dibusz, Miha Blazic, Stipe Loncar, Aissa Laidouni, Somalia, Eldar Civic, Szánthó, Henry Wingo, Myrto Uzuni, Robert Mak, Franck Boli.

Celtic’in ilk 11’i Belli mi?

Celtic’in muhtemel kadrosu: Scott Bain, Simunovic, Kristoffer Ajer, Edouard, Christie, Scott Brown, Jeremie Frimpong, Elyounoussi, Nir Bitton, Ryan Christie, Leigh Griffiths.

Evinde ağırladığı Ferencvaros karşısında rahat bir galibiyete imza atan Celtic’in, etkisini deplasmanda da sürdüreceğini ve Ferencvaros karşısında tekrar kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.90

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.19

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Celtic deplasmandan 3 puanla çıkmayı başardı. Konuk ekip savunmada zaman zaman önemli hatalara imza atsa da, harika hücum performansıyla kazanmayı başardı. Konuk ekip bu hafta aldığı galibiyetle bizleri yanıltmadı.