Günün İddaa Kuponu 26.11.2021

26 Kasım Cuma akşamı 3 majör ligde haftanın açılış mücadeleleri sahne alacak. 3 Mücadeleyi kupon olarak derledim. Kazanmanız dileğiyle.

Cagliari – Salernitana: MS 1, 1.71 (iddaa) – 1.98 (Bets10) ; 26 Kasım Cuma akşamı İtalya Serie A Ligi‘nde 14. haftanın açılış mücadelesi kapsamında, Cagliari ile Salernitana karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:45′te başlama düdüğü çalınacak karşılaşmayı S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Cagliari, İtalya Serie A Ligi’nde Milli araya ilk 12 haftanın en zayıf halkası olarak girerken, Milli ara dönüşü Sassuolo deplasmanından 2-2’lik beraberlikle alınan 1 puan, ev sahibini en alt sıradan kurtardı ve bu hafta karşı karşıya geleceği rakibi Salernitana’nın üzerine taşıdı. Sezon başından beri savunma zafiyetlerine çözüm bulamayan ekip, hücum hattında ise lige etkili bir geri dönüş yaptı. Son 5 haftanın tamamında puan kaybeden Cagliari, galibiyet hasretine en yakın rakibi karşısında son vermek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi Salernitana, ilk 13 hafta sonunda en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Milli ara dönüşü evinde ağırladığı Sampdoria karşısında hiçbir varlık gösteremeyen konuk ekip, rakibine 2-0’lık skorla teslim olurken, üst üste 3. mağlubiyetini aldı ve en alt sıraya demir attı. Kısa süre önce teknik adam değişikliğine giden ve göreve Stefano Colantuono’yu getiren konuk ekip, yeni hocasıyla ilk maçını kazanırken, son 3 haftada mağlubiyetlerden kurtulamadı. Milli aradan 1 puanla dönen ve sergilediği futbolla toparlanma sinyalleri veren Cagliari, geçtiğimiz hafta puan tablosunda üzerine çıkmayı başardığı Salernitana karşısında 3 puan hedefine ulaşacaktır.

Stuttgart – Mainz: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; 26 Kasım Cuma akşamı İddaa fikstüründe bizleri Stuttgart ile Mainz‘ın 3 puan mücadelesi bekliyor. Almanya Bundesliga‘nın 13. haftası kapsamında sahne alacak karşılaşma Türkiye saati ile 22:30‘da başlayacak ve beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Dortmund deplasmanına konuk olan Stuttgart, 1-0 geriye düştüğü mücadelede Massimo’nun bireysel yetenekleriyle 1-1’lik beraberliği yakalarken, maçın son bölümünde galibiyet adına saldıran Stuttgart, büyük bir savunma hatasıyla birlikte 2-1 mağlup oldu ve galibiyet hasretini 5 maça çıkartırken, üst üste 3. yenilgisini aldı. Milli ara dönüşü düşme potasına dahil olan ve 12 hafta sonunda 2 galibiyette kalan Stuttgart, savunmadaki kötü performansıyla birlikte bir türlü toparlanmayı başaramadı. Almanya Bundesliga’da son 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup çıkmayı başaran Mainz, 8. sıraya kadar yükselirken, Bo Svensonn yönetiminde iyi bir 13 haftalık performans grafiği ortaya koydu. 12 haftada 4 mağlubiyet alan Mainz, Bochum mağlubiyeti dışında kalan mağlubiyetini ilk 5 sıra içerisinden aldı. Milli ara dönüşü Köln karşısında 1-0 öne geçse de, skoru korumayı başaramayan konuk ekip, haftayı 1-1’lik beraberlikle noktalarken, Mönchengladbach beraberliğinin ardından üst üste 2. beraberliğini aldı. Bir tarafta 5 maçtır devam eden kötü gidişata son vermek isteyen Stuttgart, diğer tarafta ise 4 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek isteyen Mainz var. İki takımında mücadelede gol bulacağını düşünüyorum.

Lens – Angers: MS 1, 1.65 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; Lens evinde Angers‘i konuk ediyor. Fransa Ligue 1‘de 15. haftanın açılış mücadelesi, 26 Kasım Cuma akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te, beIN SPORTS MAX HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Lens savunması Milli ara dönüşü Fransa Ligue 1 sahnesinde tel tel dökülürken, ev sahibi deplasmanda Brest’e 4-0 mağlup olarak, ilk 14 haftadaki en ağır yenilgisini aldı. Milli aradan 2. sırada dönen Lens, savunmada iyi bir sınav vermezken, gol yollarında ise Ganago, Jeean ve Kakuta fırsatları bir türlü değerlendiremedi. Franck Haise ve ekibi 14 haftada 4. mağlubiyetini aldı ve liderin 13 puan gerisine düşerken, 4. sıraya kadar geriledi. Lens taraftarı önünde toparlanarak, tekrar liderin en yakın takipçisi olmak istiyor. Angers cephesinde Milli ara dönüşü sahneye kaptan Mangani çıktı ve Lorient karşısında pozisyon üretmekte zorlanan konuk ekibe attığı penaltı golüyle 3 puanı getirdi. 4 haftalık galibiyet hasretine son veren Angers, 6. sıradaki yerini korumayı başardı ve üst sıralardan vazgeçmedi. Son haftalarda düşüşe geçen ve hücum hattında etkisiz kalan Angers, formsuz Lorient karşısında kazansa da, hücum hattındaki sorunlara henüz çözüm bulabilmiş değil. 14 hafta sonunda 3 mağlubiyeti bulunan konuk ekip, beraberliklerle önemli puan kayıpları yaşasa da, kolay maç kaybetmiyor. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta ağır bir yenilgi alsa da, hala üst sıralardaki iddiasını sürdüren Lens, 4 farklı mağlubiyetin ardından, teselliyi taraftarı önünde Angers’i mağlup ederek bulacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.23

Bets10 Bahis Oranı: 6.19