Nice – Metz İddaa Tahmini 27.11.2021

İddaa fikstüründe 27 Kasım Cumartesi akşamı bizleri bekleyen Fransa Ligue 1‘in 15. hafta mücadelesinde, Nice evinde Metz‘i ağırlayacak. Türkiye saati ile 23:00‘te başlayacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 2.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Nice galibiyetine 1.45, beraberliğe 4.75, Metz galibiyetine ise 7.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.14 oran kazandırıyor.

Gouir Attı Nice Kazandı

Nice, Fransa Ligue 1’de ilk 14 hafta sona ererken, lider PSG’nin ardından en iyi performans grafiğine sahip. Sezona Ligue 1’in son şampiyon teknik adamı Galtier yönetiminde başlayan ev sahibi, zaman zaman düşüşe geçse de, çabuk toparlanmayı bildi. Milli ara öncesi evinde Montpellier’e 1-0 kaybeden ekip, Milli ara dönüşü Clermont deplasmanında 1-0 geriden gelerek, 2-1’lik galibiyeti hanesine yazdırdı. 14 hafta sonunda sadece 11 gol yiyen ve Ligue 1’in en iyi savunma performansına sahip olan Nice, liderin 11 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Ev sahibinde son hafta Guiri attığı golle takımına galibiyeti getirirken, son haftalardaki etkisine tam gaz devam etti.

Metz Galibiyeti Unuttu

Fransa Ligue 1’de Milli araya en alt sırada giren Metz, Milli ara dönüşü evinde Bordeaux’u konuk ederken, 3 kez geriye düştüğü mücadeleden 3-3’lük beraberlikle 1 puan çıkarmayı başarabildi. Bu sonuçla birlikte 14 hafta sonunda 1 galibiyette kalan konuk ekip, son 6 haftanın tamamında ise puan kaybetti. Üst üste 3 beraberlik Metz cephesini umutlandırsa da, konuk ekip maç kazanmakta fazlasıyla zorlanıyor. Haftaya Ligue 1’in en zayıf halkası olarak çıkacak olan Frederic Antonetti’nin öğrencileri, liderin en yakın takipçisi Nice ile deplasmanda karşılaşacak.

Maç Bilgileri

Nice – Metz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nice takımında Attal, Guessand, Boudaoui ve Robson Bambu sakat. Metz cephesinde Boulaya kart cezalısı. Cabit, Maiga ve Udol sakat.

Nice’in ilk 11’i Belli mi?

Nice’in muhtemel kadrosu: Walter Benitez, Todibo, Lotomba, Dante, Bard, Da Cunha, Rosario, Lemina, Thuram-Ulie, Dan Ndoye, Kasper Dolberg.

Metz’in ilk 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Alexandre Oukidja, Alakouch, Boubakar Delaine, Dylan Bronn, Kouyate, Alakouch, Sarr, Boubacar Traore, Pajot, Bassi, Gueye.

Fransa Ligue 1’de zirve takibini bırakmayan Nice, bu hafta evinde en zayıf halka Nice ile karşılaşacak. Ev sahibi taraftarı önünde hata yapmayacak ve 3 puanla birlikte zirve takibini sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.32

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.45

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Zirvenin en yakın takipçisi Nice, evinde beklenmedik bir mağlubiyet aldı. Mücadelede skoru belirleyen isim Centonze oldu ve deplasmanda Metz’e 3 puan getirdi.