Lille – Nantes İddaa Tahmini 27.11.2021

27 Kasım Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde, Lille evinde Nantes‘i konuk edecek. 15. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 19:00‘da sahne alacak ve beIN SPORTS HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Lille galibiyetine 1.68, beraberliğe 4.00, Nantes galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.92, KGYOK 1.85 oran kazandırıyor.

Lille Devler Sahnesinde Lider

Fransa Ligue 1’in son şampiyonu Lille, teselliyi bir kez daha UEFA Şampiyonlar Ligi’nde buldu ve hafta içi G Grubu’nun 5. haftasında çıktığı Salzburg maçını David’in golüyle 1-0 kazanarak, grupta liderlik koltuğuna oturdu. Bu galibiyet için teknik adam Jocelyn Gourvennec’in rahat bir nefes almasını sağladı diyebiliriz. Fransa Ligue 1’de 5 haftadır galibiyete hasret kalan, Milli ara dönüşü Monaco deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönen Lille, 12. sıraya kadar gerilerken, Şampiyonlar Ligi’nde son haftaya lider olarak girmenin moraliyle lige dönüyor. Devler sahnesinin iyi takımı, son şampiyonu olduğu Ligue 1’de artık kabusa son vermek istiyor.

Nantes Lidere Direnemedi

Nantes, Milli ara dönüşü Fransa Ligue 1’in en zorlu fikstürüyle karşı karşıya kalırken, lider PSG deplasmanına konuk oldu. Maçın hemen 2. dakikasında 1-0 geriye düşen konuk ekip, ikinci yarının 65. dakikasında 10 kişi kalan PSG karşısında Kolo’nun 76. dakikada attığı şık golle skoru 1-1’e getirdi. Maçın son 20 dakikalık diliminde ise konuk ekip Messi engeline takılırken, lidere deplasmanda 3-1 mağlup oldu. Son 3 haftadan 1 puan çıkarabilen Nantes, Milli ara dönüşü kötü gidişatını sürdürüyor.

Maç Bilgileri

Lille – Salzburg Maçı Hangi Kanalda?

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierre-Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille takımında Botman, Gudmundsson, ve Jardim ve sakat. Nantes cephesinde Simon, Emond ve Perreira’nın bu hafta sakatlığı bulunuyor.

Lille’in ilk 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Ivo Grbic, Jose Fonte, Mandava, Djalo, Zeki Çelik, Benjamin Andre, Bamba, David, Jonathan David, Burak Yılmaz.

Nantes’in ilk 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Dennis Appiah, Fabio, Castelletto, Pallois, Girotto, Blas, Chirivella, Kolo, Coulibaly, Merlin.

Şampiyonlar Ligi G Grubu’ndan lider dönen Lille, Fransa Ligue 1’de 5 maçlık galibiyet hasretine son verecek ve haftayı taraftarı önünde 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.49

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Burak Yılmaz’ın golü Lille’e galibiyet için yeterli olmadı. Ev sahibi Lille 1-0 öne geçmeyi başarsa da, son sözü Blas söyledi ve Nantes’e 1 puanı getirdi.