Empoli – Fiorentina İddaa Tahmini 27.11.2021

27 Kasım Cumartesi günü İddaa fikstüründe bizleri Empoli ile Fiorentina‘nın 3 puan mücadelesi bekliyor. İtalya Serie A Ligi‘nin 14. haftasında sahne alacak mücadele Türkiye saati ile 17:00′de, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Empoli galibiyetine 3.50, beraberliğe 3.75, Fiorentina galibiyetine ise 2.05 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.57, KGYOK 2.40 oran kazandırıyor.

Empoli Lige Mağlubiyetle Döndü

İtalya Serie A Ligi’nde 13. hafta geride kalırken, ligin yeni temsilcisi Empoli, 5 galibiyet, 1 beraberlik, 7 mağlubiyetle 16 puan topladı ve 12. sırada kendisine yer buldu. Ev sahibi şuana kadar küme düşme potasından uzak kalma hedefine ulaştı. Ancak Empoli son haftalarda düşüşe geçti. Genoa ile iç sahada 2-2 berabere kalmasının ardından, Milli ara dönüşü Hellas Verona deplasmanına konuk olan ekip, haftayı 2-1’lik yenilgiyle noktaladı. 7 iç saha maçından 1 galibiyet, 1 beraberlikle 4 puan çıkarabilen Aurelio Andreazzoli’nin öğrencileri, iç saha karnesiyle güven vermedi.

Fiorentina Milan 4 Golle Devirdi

İtalya Serie A Ligi’nde Milli araya 1-0’lık Juventus mağlubiyetiyle giren Fiorentina, aradan çok formda döndü ve İtalya Serie A Ligi’nin namağlup takımı Milan’ı 4-3 mağlup etti. Liderlik koltuğunu Napoli ile birlikte paylaşan Milan karşısında maça golleriyle damga vuran konuk ekipte, Dusan Vlahovic 2 golle galibiyetin mimarıydı. . Vincenzo Italiano ve öğrencileri, 3 puandan fazlasını aldı. İstikrardan uzak kalan ve son 5 haftadan 3 galibiyet, 2 mağlubiyet alan Fiorentina, Milan karşısında alınan harika galibiyetin ardından yükselişe geçmek istiyor. Ligin 7. sırasında yer alan konuk ekip, üst sıra iddiasını bir kez daha ispatladı.

Maç Bilgileri

Empoli – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli’de önemli bir eksik bulunmuyor. Fiorentina’da ise Dragowski, Nastasic ve Pulgar sakat.

Empoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Luperto, Marchizza, Ismajli, Nicolas Haas, Bandinelli, Bajrami, Stojanovic, Haas, Cutrone, Mancuso.

Fiorentina’nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Odriozola, Martinez, Milenkovic, Biraghi, Torreira, Saponara, Bonaventura, Vlahovic, Castrovilli, Callejon.

İtalya Serie A Ligi’nde 14. haftaya Milan galibiyetiyle damga vuran Fiorentina, sadece aldığı 3 puanla değil, sergilediği futbolla tam not aldı. Konuk ekibin Empoli deplasmanında kazanmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.82

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Empoli evinde sürpriz bir galibiyet aldı. Fiorentina ise deplasmandan puan çıkaramazken, Milan zaferinin ardından yükselişini sürdüremedi.