Sampdoria – Hellas Verona İddaa Tahmini 27.11.2021

İtalya Serie A Ligi sahnesinde 27 Kasım Cumartesi günü 14. hafta heyecanı yaşanırken, Türkiye saati ile 17:00‘de, Sampdoria ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Sampdoria galibiyetine 2.85, beraberliğe 3.40, Hellas Verona galibiyetine ise 2.55 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.83, 2.5 Alt 2.00 oran kazandırıyor.

Sampdoria Gol Yemeden Kazandı

İtalya Serie A Ligi’nde 13. hafta geride kalırken, ev sahibi Sampdoria, 3 galibiyet, 3 beraberlikle topladığı 12 puanın ardından, 16. sırada yer aldı. Milli ara dönüşü deplasmanda Salernitana’yı 2-0 mağlup etmeyi başaran Sampdoria, bu galibiyetle birlikte düşme potasının 3 puan üzerine yükseldi. Milli araya üst üste 3 mağlubiyetle giren ve savunma zafiyetleriyle zor günler geçiren ekip, Milli ara dönüşü kalesini gole kapatarak kazandı. Ligin en zayıf halkası karşısında 3 puan hedefine ulaşan Sampdoria, bu hafta ise ligin formda takımlarından Hellas Verona karşısına çıkacak.

Hellas Verona Hız Kesmiyor

Hellas Verona cephesinde Igor Tudor etkisi devam ediyor. Konuk ekip bildiğimiz gibi İtalya Serie A Ligi’nde en kötü sezon başlangıçlarından birine imza atmış ve ilk 3 haftanın tamamı mağlubiyetle sona ererken, Hellas Verona erken bir teknik adam değişikliğine gitmiş ve göreve Tudor’u getirmişti. Yeni hocasıyla 10 haftada tek mağlubiyet alan konuk ekip, bu mağlubiyeti ise zirvenin ortağı Milan karşısında aldı. Tam 5 haftadır maç kaybetmeyen, geçtiğimiz hafta ise evinde Empoli’yi 2-1 mağlup etmeyi başaran Hellas Verona, 19 puanla 9. sıraya yükseldi ve üst sıra yürüyüşüne tam gaz devam etti.

Maç Bilgileri

Sampdoria – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sampdoria cephesinde Damsgaard, ve Vieira’nın sakatlığı bulunuyor. Hellas Verona’da Frabotta sakat.

Sampdoria’nın ilk 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Emil Audero, Bereszynski, Augello, Colley, Yoshida, Mehdi Leris, Thorsby, Ekdal, Candreva, Torregrossa, Quagliarella.

Hellas Verona’nın ilk 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Ivor Pandur, Hongla, Casale, Koray Günter, Faraoni, Zaccagni, Barak, Lazovic, Tameze, Dawidowicz, Giovanni Simeone.

Son 10 haftanın en iyi performans grafiklerinden birine sahip olan Hellas Verona, geçtiğimiz hafta lige galibiyetle dönerken, güven vermeye devam etti. Hellas Verona deplasmanda galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.12

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.55

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hellas Verona karşılaşmanın ilk yarısını Aousta’nın golüyle 1-0 önde kapatırken, ikinci yarıda tam anlamıyla kabus yaşadı ve kalesinde gördüğü 3 golün ardından mağlup oldu.