Manchester United Arsenal İddaa Tahmini 02.12.2021

İngiltere Premier Lig’de Perşembe gününün son maçı oynanacak. Arsenal deplasmanda, Manchester United’ın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 23.15’te S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Manchester United ile Arsenal zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Manchester United galibiyetinin 2.04, beraberlik tercihinin 3.75, Arsenal galibiyetinin ise 3.60 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Manchester United Kazanmak İstiyor

Manchester United, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Stamford Bridge’de Chelsea’ye konuk olan Kırmızı Şeytanlar, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de bu sezon hayal kırıklığı yaratan Manchester United, zirve yarışının da gerisinde kalmış durumda. Son 3 maçından galibiyet çıkartamayan Manchester United, son 8 karşılaşmada ise sadece Tottenham karşısında kazanabildi. Ona Gunnar Solskjaer’in görevden alınmasının ardından, Ralf Rangnick ile anlaşıldı. Alman teknik adam, bu sezon sonuna kadar Manchester United’ın başında sahaya çıkacak. Bu hafta Premier Lig’de Arsenal’ı konuk edecek Manchester United, kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Manchester United’da Paul Pogba ve Raphael Varane’ın sakatlıkları sürüyor.

Arsenal Evinde Kazandı

Arsenal, 2 hafta önce konuk olduğu Liverpool deplasmanında farklı bir mağlubiyet yaşamıştı. Bu mağlubiyet ile birlikte 8 maç aradan sonra yenilgi yaşadılar. Geçtiğimiz hafta ise Emirates’de Newcastle United’ı konuk eden Mikel Arteta’nın öğrencileri, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Saka ve Martinelli’nin golleriyle 3 puanı alan Arsenal, bu sezon Premier Lig’de 7. Galibiyetini elde etti. 23 puan ile 5. Sırada bulunan Arsenal, lider Chelsea’nin 7 puan gerisinde. Bu sezon ilk 4 hedefi bulunan Arsenal, ligin 4. Haftasından itibaren oldukça dikkat çekiyor. Premier Lig’de bu hafta Manchester United’a konuk olacak Arsenal’da Granit Xhaka ve Sead Kolasinac’ın sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Manchester United – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 23.15.’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Paul Pogba ve Raphael Varane’ın sakatlıkları sürüyor. Arsenal’da Granit Xhaka ve Sead Kolasinac’ın sakatlıkları bulunuyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Hary Maguire, Luke Shaw, Fred, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Greenwood, Cristiano Ronaldo

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Nuno Tavares, Rob Holding, Ben White, Kieran Tierney, El Neny, Thomas Partey, Bukayo Saka, Smith Rowe, Nicolas Pepe, Pierre Aubameyang

İddaa Tahmini

Manchester United’dan galibiyet beklentim var. Old Traffor’da Arsenal’ı mağlup ederler ve 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 1 Oran 1.74

Best10 Oranı: MS 1 Oran 2.04

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, öne geçtiği maçtan puansız ayrıldı. Cristiano Ronaldo önderliğinde 3-2 kazanan Manchester United, haftayı 3 puan ile kapattı.