İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 11.12.2021

11 Aralık Cumartesi günü için Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A Ligi mücadelelerini kupon olarak hazırladım. Kazanmanız dileğiyle.

Udinese – Milan: MS 2, 1.66 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 11 Aralık Cumartesi günü yer alan İtalya Serie A Ligi‘nin 17. hafta mücadelesinde, Udinese sahasında lider Milan‘ı konuk edecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 22:45. Udinese, İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasına girilirken, teknik adam değişikliğine gitti. Olaylı Lazio maçında mağlubiyetten son dakika golüyle kurtulan Udinese, 4-4’lük beraberliğin ardından, geçtiğimiz hafta Empoli’ye 3-1 mağlup oldu. Bu sonu Luca Gotti’nin sonunu getirirken, hafta içi göreve Gabriele Cioffi getirildi. 16 haftadan 3 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyetle 16 puan toplamayı başarabilen Udinese, düşme hattının 6 puan uzağında, 14. sırada yer alıyor. Ev sahibi yeni hocasıyla 4 maçlık galibiyet hasretine son vermek ve toparlanmak istiyor. Milan, Şampiyonlar Ligi’ne Gruplarda veda etti ve rakiplerinin aksine İtalya Serie A Ligi’nde büyük bir fikstür avantajı elde etti. İtalya Serie A Ligi’nin yeni lideri, geçtiğimiz hafta Salernitana karşısında Kessie ve Saelemaekers’in golleriyle 2-0’lık galibiyete uzanırken, 16 haftalık fikstürden 12. galibiyetini çıkardı. Zirveyi Napoli’nin ellerinden almayı başaran Milan, 10 yıllık şampiyonluk hasretini sona erdirmek adına, Stefano Pioli’nin yönetiminde harika performanslar sergiliyor. Napoli’nin 1 puan üzerinde yoluna devam eden Milan, bu sezon ilk kez 17. haftaya lider girerken, zirvedeki yerini korumak istiyor. Şampiyonlar Ligi sahnesinde Liverpool’a 2-1 mağlup olan konuk ekip, tüm odağını Udinese maçına çevirdi. İtalya Serie A Ligi’nin yeni lideri olarak 17. haftaya girecek olan Milan, zor günler geçiren Udinese karşısında hata yapmayacak ve 3 puanla haftayı kapatarak, zirvedeki yerini koruyacaktır.

Venezia – Juventus: MS 2, 1.27 (iddaa) – 1.40 (Bets10) ; 11 Aralık Cumartesi günü Türkiye saati ile 22:45‘te, Venezia ile Juventus kozlarını paylaşacak. İtalya Serie A Ligi‘nin 17. hafta mücadelesini, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Venezia cephesinde Hellas Verona maçının ilk yarısı rüya gibi geçerken, Paolo Zanetti’nin öğrencileri devre arasına 3-0’lık üstünlükle girdi. İkinci yarı ise ev sahibi adına tam anlamıyla kabusa dönüştü. Ceccaroni’nin kırmızı kartıyla 10 kişi kalan Venezia, haftayı 4-3’lük mağlubiyetle kapattı. Kalesinde 4 gol görmesine karşın, kaleci Romero 90 dakika boyunca harika kurtarışlara imza attı. Rakibinin hatalarını golle değerlendirse de, büyük bir avantajı kaçıran Venezia, üst üste 3. yenilgisini alırken, düşme potasına bir adım daha yaklaştı. Ev sahibi Juventus karşısına düşme hattının 5 puan üzerinde girecek. Juventus, İtalya Serie A Ligi’nde aldığı üst üste galibiyetlerle şampiyonluk yarışında ben de varım dedi. Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise Malmö’yü 1-0 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, geride bıraktığımız hafta içi H Grubu’nda lider olarak çıkmayı başardı. İtalya Serie A Ligi’nde son 2 hafta Salernitana ve Genoa’yı mağlup etmeyi başaran Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, lider ile puan farkını 11’e indirirken, 5. sıraya kadar yükseldi. Teknik adam değişikliğinin ardından Serie A Ligi’nde zor günler geçiren JUVE, iki kulvarda birden yükselişe geçti. Zirve yarışında hata kredisini dolduran konuk ekibin, Venezia deplasmanında galibiyete ihtiyacı var. Juventus yükselişe tam gaz devam ediyor. Serie A Ligi’ne, Şampiyonlar Ligi Son 16 biletiyle dönmeyi başaran konuk ekip, galibiyetlerine Venezia deplasmanında devam edecektir.

Fiorentina – Salernitana: MS 1, 1.21 (iddaa) – 1.33 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi sahnesinde 11 Aralık Cumartesi günü 17. hafta heyecanı yaşanmaya devam ederken, günün ilk maçında Fiorentina ile Salernitana karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 17:00. İtalya Serie A Ligi’nde 16. hafta geride kalırken, Fiorentina bu fikstürden 9 galibiyet, 7 mağlubiyetle 27 puan topladı ve ligin 6. sırasında yer aldı. Harika iç saha performansıyla dikkat çeken Fiorentina, deplasmanda tam 4 maçtır puan kaybederken, deplasmandaki kötü gidişata Bologna karşısında son verdi. Geçtiğimiz haftayı 3-2’lik galibiyetle kapatan Fiorentina, üst üste 2. galibiyetine imza attı. Vlahovic bu maçı da boş geçmezken, toplamda 13 gole imza attı ve Serie A Ligi’ne damga vuran golcü olmayı başardı. Formda Fiorentina, galibiyetlerine iç sahada devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin 16. haftasında konuk olduğu Milan deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönen Salernitana, yeni yükseldiği Serie A Ligi’nde ne zayıf halka olmaya devam ediyor. Konuk ekip üst üste 6 haftadır puan kayıpları yaşarken, en dipten kurtulamadı. 16 haftalık fikstürde 2 galibiyeti bulunan Salernitana, 7 hafta önce teknik adam değişikliğine gitse de, kötü gidişata çare bulamadı. Kalesinde tam 33 gole engel olamayan ve rakip filelere sadece 11 gol gönderebilen konuk ekip, ligin en kötü gol istatistikleriyle, en alt sırada yer alıyor. Konuk ekip haftalardır toparlanmak adına güven vermiyor. Son haftaların formda takımı Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nin üst sıralarını bırakmazken, Salernitaa karşısında galibiyetlerine hız kesmeden devam edecektir.

Freiburg – Hoffenheim: MS 1, 2.06 (iddaa) – 2.45 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 11 Aralık Cumartesi günü Türkiye saati ile 17:30‘da bizleri bekleyen Almanya Bundesliga‘nın 15. hafta mücadelesinde, Freiburg ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT. Almanya Bundesliga’nın 14. haftasında Mönchengladbach deplasmanına konuk olan Freiburg, Borussia Park Stadı’na 6 golle damgasını vururken, rakibine sezonun en ağır hezimetini yaşattı. İlk 25 dakikada 5 gol atarak, tüm dikkatleri üzerlerine çekmeyi başaran Christian Streich’in öğrencileri, haftayı 6-0’lık zaferle noktaladı. Üst üste 3 mağlubiyetin ardından gelen farklı galibiyet, Freiburg’u yeniden zirve yarışının içerisine soktu. Milli araya kadar ligin tek namağlup takımı olmayı başaran Freiburg, kısa süreli bir kötü gidişatla karşı karşıya kalsa da, ezeli rakibi karşısında harika bir galibiyetle toparlandı. Hoffenheim, Almanya Bundesliga’da son 3 haftayı 11 gol, 3 galibiyetle tamamladı. Son haftaların en iyi performanslarından birini sergileyen Sebastian Hoeness’in öğrencileri, 23 puanla 5. sıraya kadar yükseldi. Hücum hattındaki etkisiyle dikkat çeken Hoffenheim, Ihlas Bebou, Rutter ve Baumgartner’in golleriyle yükselişe geçmeyi başarırken, özellikle son 2 haftada ise savunmada önemli hatalara imza attı. 2 maçta 5 gol yiyen konuk ekip, zirve ile puan farkını 11’e indirirken, bu hafta en yakın rakiplerinden Freiburg ile karşı karşıya gelecek. Konuk ekip 14 hafta sonunda sadece 5 maçtan mağlup ayrıldı. Mağlubiyetlerin 4’ü ise Hoffenheim’a deplasmanda geldi. 3 hafta sonra zirve yarışında yeniden ben de varım diyen Freiburb, bu hafta iç saha avantajını iyi değerlendirerek, en yakın rakibi Hoffenheim karşısında kazanacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.25

Bets10 Bahis Oranı: 8.75