İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 11.12.2021

Almanya Bundesliga sahnesinde 11 Aralık Cumartesi günü 15. hafta heyecanı yaşanırken, 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Leipzig – Mönchengladbach: MS 1, 1.56 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; 11 Aralık Cumartesi günü Almanya Bundesliga‘da bizleri Leipzig ile Mönchengladbach‘ın 3 puan mücadelesi bekliyor. 15. haftanın dikkat çeken mücadelesi, Türkiye saati ile 17:30‘da başlarken, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 5 ekranlarından naklen yayınlanacak. Leipzig cephesinde Jesse Marsch dönemi kısa sürdü. Ev sahibi Almanya Bundesliga’da son 3 haftadan aldığı mağlubiyetlerle 11. sıraya kadar gerilerken, Şampiyonlar Ligi’nde de yaşanan erken veda teknik adamın sonunu getirdi. Manchester City karşısına UEFA Avrupa Ligi Play Off bileti için çıkan Leipzig, teknik adamıyla yollarını ayırdığı ilk maçta İngiliz devi City’i 2-1 mağlup etti ve Play Off hedefine ulaştı. Göreve Domenico Tedesco’yu getiren ev sahibi, Almanya Bundesliga’da 14. hafta sona ererken, liderin tam 16 puan gerisinde yer alıyor. Zirve yarışında ben de varım demesi için Leipzig’in üst üste galibiyetler alması gerekli. Mönchengladbach, Adi Hütter yönetiminde puan kayıplarına devam ediyor. Konuk ekip geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Freiburg karşısında ilk 25 dakikayı 5-0 geride kapatırken, 90 dakika sonunda 6-0 gibi tarihi bir mağlubiyet aldı. 4-1’lik Köln hezimetinin ardından kötü gidişatına tam gaz devam eden Mönchengladbach, 13. sıraya kadar geriledi. Konuk ekipte teknik adamın koltuğu tehlikede. Hem alınan üst üste hezimetler, hem de düşme hattının 5 puan gerisine düşmeleri, Mönchengladbach cephesinde hoca değişikliğinin sinyallerini veriyor. 180 dakika sonunda kalesinde tam 10 gole engel olamayan Gladbach, Leipzig deplasmanında hayata dönmek istiyor. İki takımda Almanya Bundesliga zor günler geçiriyor. Ev sahibi Leipzig yeni hocası Todesco ile ilk sınavına taraftarı önünde çıkarken, 3 haftadır devam eden kötü gidişata galibiyetle son vermeyi başaracaktır.

Bayern Münih – Mainz: H1, 1.46 (iddaa) – 1.57 (Bets10) ; 11 Aralık Cumartesi günü Almanya Bundesliga‘da, lider Bayern Münih ile 7. sıradaki Mainz kozlarını paylaşacak. 15. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 17:30‘da başlarken, beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da Der Klassiker galibiyetiyle liderliğini perçinleyen Bayern Münih, Bundesliga’ya 3-2’lik Dortmund galibiyetiyle damga vurmaya devam ederken, Şampiyonlar Ligi’nde çok daha büyük bir başarı gösterdi. E Grubu’nu namağlup lider tamamlayan Nagelsmann’ın öğrencileri, 6’da 6 yaparak grubu tamamlarken, attığı 22 gole karşılık, kalesinde 3 gole izin verdi. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna göz kırpan Bayern Münih, Barcelona karşısında alınan 3-0’lık galibiyetin ardından Bundesliga’ya moralli ve formda dönüyor. Ev sahibinde Lewandowski, 22 maçta 27 gol atıp, 3 asist yaparken, tarihi performanslarından birine daha imza attı. Bayern Münih, Nagelsmann yönetiminde iki kulvarda birden şampiyonluk yürüyüşünü sürdürüyor. Mainz, Almanya Bundesliga sahnesinde kolay maç kaybetmiyor. Konuk ekip geçtiğimiz hafta Wolfsburg karşısında 3-0’lık galibiyete uzanırken, son 6 haftayı tek mağlubiyetle tamamlamayı başardı. Maç kazanmakta zorlansa da, kolay maç kaybetmeyen Mainz, Wolfsburg karşısında maça harika bir başlangıç yaparken, ilk 5 dakikada 2-0 öne geçti ve geri kalan dakikalarda da skor üstünlüğünü sürdürdü. 14 hafta sonunda 7. sıraya kadar yükselen Mainz, 14 haftadan 21 puan topladı. Ligin üst sıralarında yer alan ve rahat bir konumda bulunan Mainz, baskıdan uzak çıkacağı Bayern Münih deplasmanında sürpriz arayacak. Lider Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi sahnesinden harika bir galibiyetle dönerken, Almanya Bundesliga’da kazanma alışkanlığını sürdürecek ve Mainz karşısında farklı bir galibiyet alacaktır.

Bochum – Dortmund: MS 2, 1.36 (iddaa) – 1.52 (Bets10) ; Almanya Bundesliga‘da 15. haftaya girilirken yoluna 10. sırada devam eden Bochum, 11 Aralık Cumartesi günü evinde liderin en yakın takipçisi Borussia Dortmund‘u konuk edecek. Türkiye saati ile 17:30‘da başlama düdüğü çalınacak mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS HD 4 ve tivibu SPOR 4. Almanya Bundesliga’ya zorluklarla başlayan ve üst üste puan kayıpları yaşayan Bochum, yeni yükseldiği Bundesliga’ya adapte olup güçlü rakiplerine diş geçirmekte zorlanırken, 6 maçta puan kaybı yaşadı. Thomas Reis’e güvenen ve tüm puan kayıplarına rağmen teknik adamına güvenen Bochum, son 7 haftadan ise 5 galibiyet alırken, düşme hattından kurtularak, 10. sıraya kadar yükseldi. Özellikle iç sahadaki etkisiyle dikkat çeken ekip, iç sahada 4 haftadır kaybetmiyor. Bochum son 2 haftayı Freiburg ve Augsburg galibiyetleriyle geçirirken, Dortmund maçı öncesi moral depoladı. Formda Bochum, Dortmund karşısında sürpriz arayacak. Şampiyonlar Ligi hayalleri suya düşen ve yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmek zorunda kalan Dortmund, C Grubu’na veda maçında Beşiktaş’ı 5-0 mağlup etti. Rakibine büyük bir baskı kuran Dortmund, 5 gollü galibiyetiyle güven tazeledi. Konuk ekip Almanya Bundesliga’da haftayı Der Klassiker mağlubiyetiyle kapatırken, Bayern Münih karşısında gelen üst üste savunma zafiyetleri moralleri bozmuştu. Liderlik şansını kaçıran ve zirvenin 4 puan gerisine düşen Dortmund, sakatlıktan dönen Erling Haaland’ın performansıyla, şampiyonluk yolunda yeniden umutlandı. Norveçli golcü sakatlık dönüşü 3 maçta 4 gol attı. Devler sahnesinden moralli dönen Dortmund, zirve ile puan farkını korumak istiyor. Almanya Bundesliga’da zirvenin en yakın takipçisi Dortmund, Der Klassiker mağlubiyetiyle liderlik şansını kaçırırken, Bochum deplasmanında toparlanacak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.09

Bets10 Bahis Oranı: 4.29