İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 11.12.2021

11 Aralık Cumartesi günü İddaa fikstüründen 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Brest – Montpellier: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde 11 Aralık Cumartesi günü 2 mücadele yer alıyor. Günün ilk maçında Brest ile Montpellier karşı karşıya gelecek. beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 19:00. Brest, Fransa Ligue 1’de rüya gibi bir galibiyet serisi yakaladı ve ilk 9 haftada küme düşme adayları arasında gösterilen ev sahibi, son 6 haftadan galip, son 8 haftadan ise namağlup çıkmayı başarırken, 11. sıraya kadar yükseldi. Teknik adam Michel Der Zakarian’a ilk haftada yaşanan puan kayıplarına rağmen güvenen Brest, teknik adam ısrarının meyvelerini topluyor diyebiliriz. Son olarak Marsilya deplasmanında 1-0 geriden gelerek Faivre ve Honorat’ın golleriyle 2-1’lik galibiyete uzanan ev sahibi, formunun zirvesinde. Evinde Montpellier’i konuk edecek olan Brest, harika seriyi bir galibiyetle daha taçlandırmak istiyor. Fransa Ligue 1’in 17. haftasında Clermont’u evinde ağırlayan Montpellier, karşılaşmanın 28. dakikasında Sepe Elye Wahi’nin harika golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, geri kalan dakikalarda skoru korudu. 18’lik yıldız sezonun en güzel gollerinden birine imza atarken, takımını sırtladı. Fransa Ligue 1’de son 6 haftayı 4 galibiyet, 2 mağlubiyetle geçiren Montpellier, sadece Rennes ve Lyon’a mağlup olurken, Nantes, Nice, Metz ve Clermont karşısında ise galibiyet hedefine ulaştı. Son 2 haftadan galip çıkmayı başaran ve Ligue 1’in 9. sırasında yer alan Montpellier, üst sıra takibini sürdürüyor. Konuk ekip bu hafta en yakın rakibi Brest karşısına çıkacak. İki takımda 18. haftaya formda çıkacak. Fransa Ligue 1 sahnesinde iyi performanslar sergilemeye başlayan Brest ve Montpellier’in, bu mücadelede skor katkısı vereceğini düşünüyorum.

Reims – Saint Etienne: MS 1, 1.89 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ; beIN SPORTS HD 2 ekranlarından 11 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1‘in 18. hafta mücadelesinde, Reims ile Saint Etienne kozlarını paylaşacak. Angers karşısında son 56 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda olan Reims, 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Fransa Ligue 1’de yakaladığı 4 haftalık yenilmezlik serisiyle Angers’i evinde konuk eden Reims, mücadele 0-0’lık beraberlikle devam ederken, Berisha’nın kırmızı kartıyla yıkıldı. İkinci yarıda 1-0 geriye düşen ev sahibi, Ekitike ile beraberliği yakalasa da, skoru koruyamadı. 4 haftalık yenilmezlik serisi Reims’i düşme potasından uzak tutmayı başarsa da, geçtiğimiz haftayı puansız kapatan ev sahibi, tekrar düşe potasının 5 puan uzağında, tehlike hattında yer aldı. Reims çabuk toparlanarak, eski günlerine dönmek istiyor. Fransa Ligue 1 sahnesinde 17. hafta sona ererken, Saint Etienne en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Konuk ekip haftalardır ligin en dibinden kurtulmayı başaramazken, son 3 haftanın tamamında mağlup oldu. 17 haftada 2 galibiyeti bulunan Saint Etienne, son olarak geçtiğimiz hafta evinde Rennes’e 5-0 mağlup oldu. Savunmada tel tel dökülen konuk ekip, toplamda 37 gol yerken, aynı zamanda Ligue 1’in en zayıf savunma performanslarından birini de elinde bulunduruyor. Claude Puel yönetiminde kabusa bir türlü son vermeyi başaramayan Saint Etienne, hem genel performansı, hem de son maçtaki performansıyla güven vermemeye devam ediyor. Son haftalarda yükselişe geçerek, düşme hattından uzaklaşan Reims, Fransa Ligue 1’in en zayıf halkası Saint Etienne karşısında haftayı galibiyetle kapatmayı başaracaktır.

Wolfsburg – Stuttgart: MS 1, 1.62 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Wolfsburg, Almanya Bundesliga‘nın 15. haftasında Stuttgart ile karşı karşıya gelecek. Volkswagen Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele 11 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:30‘da, beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Wolfsburg’un Avrupa defteri kapandı. UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nun son haftası evinde Lille’i konuk eden Florian Kohfeldt’in öğrencileri, 3-1’lik mağlubiyetle haftayı kapatırken, hem Şampiyonlar Ligi hem de UEFA Avrupa Ligi hayallerine veda etti. Wolfsburg takımında teknik adam değişikliği sadece 3 haftalık periyotta kötü gidişata çare olurken, son haftalarda ev sahibi iki kulvarda birden tekrar düşüşe geçti. Almanya Bundesliga’da 3 haftadır kazanamayan, son hafta ise deplasmanda Mainz’a 3-0 mağlup olan Wolfsburg, tüm odağını sadece Almanya Bundesliga’ya çevirirken, bu hafta taraftarı önünde kötü gidişata son vermek istiyor. İç sahada alınan 2-1’lik Mainz galibiyetiyle birlikte 5 haftalık galibiyet hasretine son vermeyi başaran Stuttgart, geçtiğimiz hafta evinde Hertha Berlin’i konuk ederken, 2-0’lık üstünlüğünü koruyamadı. Maça iyi başlayan ve ilk 20 dakikada 2-0 öne geçen Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, geri kalan 70 dakikada rakibine 2 gol şansı verdi ve 1 puana razı geldi. Son 7 haftadan 1 galibiyet çıkarabilen konuk ekip, 14 hafta sonunda 15. sıraya kadar geriledi. Düşme hattından 4, Play Out hattından ise 1 puan uzaklıkta yer alan Stuttgart, istikrardan uzak performanslarına devam ederken, ligin alt sıralarından kurtulamadı. Şampiyonlar Ligi’nden aradığını bulamayan Wolfsburg, Avrupa’ya veda etti. Bundesliga’ya moralsiz dönen Wolfsburg, taraftarı önünde kötü gidişata 3 puanla dur demeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.59

Bets10 Bahis Oranı: 6.75