İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 18.12.2021

18 Aralık Cumartesi günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Trabzonspor – Hatayspor: 02 (ç), 1.67 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; Trabzonspor, Süper Lig’de bu sezon ilk kez mağlubiyet yaşadı. Geçtiğimiz hafta sonu Antalyaspor deplasmanına konuk olan Bordo Mavililer, 1-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. 15 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Trabzonspor, bu hafta Hatayspor’u konuk edecek. En yakın takipçisi Konyaspor’un 9 puan önünde liderliğini sürdüren Bordo Mavililer, bu sezon Süper Lig’de oynadığı bütün karşılaşmalarda skor üretmeyi başardı. Bu hafta Hatayspor’u konuk edecek Trabzonspor’da Gervinho, Anthony Nwakaeme ve Erce Kardeşler’in sakatlıkları bulunuyor. Hatayspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Altay deplasmanına konuk olan Ömer Erdoğan’ın ekibi, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de 2 maçlık mağlubiyet serisini sonlandıran Hatayspor, zirve takibini sürdürüyor. Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada kazanan Hatayspor, Süper Lig’de 3. sıraya yerleşti. Bu hafta ise Trabzonspor deplasmanında puan arayacaklar. Maç öncesinde Hatayspor’da Mohammed Kamara’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim. Trabzonspor, maçın favorisi ama geçen hafta savunmada hiç güven vermediler. Hatayspor, hücumda etkili bir takım. Kaliteli ayakları var ve bu hafta Trabzonspor’u zorlayabilirler. Hatayspor’un bu deplasmandan puan çıkartabileceğini düşünüyorum.

Galatasaray – Başakşehir: 02 (ç), 1.50 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; Galatasaray’da işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de üst üste puan kayıpları yaşayan Sarı Kırmızılılar, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Sivasspor deplasmanında da kazanamadı. Rakibine 1-0 mağlup olan Galatasaray, Süper Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamadı. Lider Trabzonspor’un tam 16 puan gerisine düşen Fatih Terim’in ekibi, bu hafta Başakşehir ile karşılaşacak. Avrupa Ligi’nde grubu namağlup lider bitirerek dikkat çeken Galatasaray, Süper Lig’de ise istediği sonuçları alamıyor. Bu hafta Galatasaray’da Fernando Muslera ve Sacha Boey’in sakatlıkları bulunuyor. Başakşehir, son haftaların en formda takımı diyebiliriz. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Kasımpaşa’yı konuk eden Başakşehir, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Emre Belözoğlu’nun göreve gelişinden bu yana 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik aldılar. Süper Lig’de üst üste 8 maçtır kaybetmeyen İstanbul ekibi, 28 puan ile 4. sırada yer alıyor. Lider Trabzonspor’un 11 puan gerisindeler. Deplasmanda ise üst üste galibiyetler alan Başakşehir, son 3 deplasman maçından da galibiyet ile ayrıldı. Bu hafta Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmuyor. Başakşehir, Süper Lig’de 8 maçtır kaybetmiyor. Bu 8 maçlık süreçte 22 puan topladılar. Formsuz Galatasaray karşısında da kaybemeyeceklerini düşünüyorum.

Real Sociedad – Villarreal: KGVAR, 1.73 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; Real Sociedad, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Real Betis deplasmanından puansız döndü. Benito Villamarin’de Real Betis’e 4-0 kaybettiler. İspanya La Liga’da üst üst mağlubiyetler yaşayan Bask ekibi, lider Real Madrid’in tam 13 puan gerisine düşmüş durumda. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Imanol’un öğrencileri, son 4 maçtan galibiyet çıkartamadı. Son 3 karşılaşmada ise üst üste mağlubiyetler yaşayan Real Sociedad, kazanamadığı son 4 maçta ise gol atamadı. Bu hafta Anoeta’da Villarreal’i konuk edecekler. Maç öncesinde Real Sociedad’da Carlos Fernandez ve Nacho Monreal’in sakatlıkları devam ediyor. Villarreal, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. La Ceramica’da konuk ettikleri Rayo Vallecano’yu 2-0 ile geçmeyi başardılar. Aissa Mandi ve Gerard Moreno’nun golleriyle 3 puanı alan Unai Emery’nin ekibi, La Liga’da 3 maç aradan sonra kazandı ve bu sezon 4. galibiyetini elde etti. Bu sezon özellikle deplasman maçlarında sıkıntı yaşayan Villarreal’in henüz deplasmanda galibiyeti bulunmuyor. Bu hafta Real Sociedad deplasmanına konuk olacak Villarreal, sürpriz arayacak. Maç öncesinde Villarreal’de önemli bir eksik bulunmuyor. Real Sociedad, son haftalarda çok etkisiz. Anoeta’da artık çıkışa geçmeleri gerekiyor. Hücum anlamında bu hafta üretkenlik bekliyorum. Villarreal’de son haftalarda moralli. Karşılıklı gollerin atılacağı bir 90 dakika izleriz.

Toplam İddaa Oranı: 4.33

Bets10 Bahis Oranı: 7.30