İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 18.12.2021

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Aston Villa – Burnley: MS 1, 1.54 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Aston Villa, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Carrow Road’da Norwich City deplasmanına konuk olan Aston Villa, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Jacob Ramsey’in attığı gol, görülmeye değerdi. Steven Gerrard önderliğinde toparlanma sinyalleri veren Aston Villa, Premier Lig’de oynadığı son 6 karşılaşmadan 4 galibiyet çıkarttı. Villa Park’ta oynadıkları son karşılaşmada Leicester City’i 2-1 ile geçtiler. Bu hafta Burnley’i konuk edecek Aston Villa, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Aston Villa’da Leon Bailey, Trezeguet ve Bertrand Traore’nin sakatlıkları bulunuyor. Burnley,’in hafta içi Watford ile oynayacağı karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi. İngiltere Premier Lig’de covid vakaları artış göstermeye başladı ve Burnley, hafta içi maç oynayamadı. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Turf Moor’da konuk ettikleri West Ham ile golsüz berabere kalan Burnley, biraz olsun moral bulmuştu. Üst üste 5 maçtır galibiyet alamayan Sean Dyche’ın ekibi, Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu sezon sadece tek galibiyet alabildiler ve 18. sırada yer alıyorlar. Maç öncesinde Burnley’de Ashley Branes’ın sakatlığı devam ediyor. Aston Villa’da moraller yerinde. Steven Gerrard’ın göreve gelmesiyle iyi bir hava yakaladılar. Villa Park’ta Burnley karşısında da kazanacaklarını düşünüyorum.

Barcelona – Elche: MS 1, 1.23 (iddaa) – 1.36 (Bets10) ; Barcelona’da puan kayıpları devam ediyor. 2 hafta önce Camp Nou’da Real Betis’e 1-0 kaybeden Barcelona, geçtiğimiz hafta ise El Sadar’da konuk olduğu Osasuna ile 2-2 berabere kaldı. 2 kez öne geçtikleri maçtan 1 puan ile ayrıldılar. Zirve yarışının gerisinde kalan Barcelona’nın bu sezon ilk 4 şansı bile tehlikede diyebiliriz. Şampiyonlar Ligi’nden de elenen Xavi’nin ekibi, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek. Bu hafta La Liga’da Elche’yi konuk edecek olan Barcelona, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Barcelona’da Pedri, Ansu Fati ve Martin Braithwaite’ın sakatlıkları sürüyor. Elche, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Mestalla’da konuk oldukları Valencia’ya 2-1 kaybettiler. Bu sezon La Liga’da sadece 3 galibiyet alabilen Francisco Rodriguez’in öğrencileri, kümede kalma mücadelesi veriyor. Düşme hattının sadece 2 puan üzerindeler. Deplasmanda oynadığı son 7 karşılaşmadan da galibiyet alamadan ayrılan Elche’ni bu hafta Barcelona karşısında işi oldukça zor. Maç öncesinde savunmadan Pedro Bigas’ın sakatlığı devam ediyor. Barcelona’dan bu hafta galibiyet beklentim var. Camp Nou’da konuk edecekleri Elche’yi mağlup ederler ve 3 puan ile sahadan ayrılırlar.

Southampton – Brentford: MS 1, *** (iddaa) – 2.12 (Bets10) ; Southampton’da galibiyet hasreti devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi Crystal Palace deplasmanına konuk olan Southampton, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Bu beraberlik ile Premier Lig’de galibiyet alamama serileri 6 maça çıkmış oldu. James Ward Prowse ve Armando Broja’nın golleriyle öne geçen Southampton, 2. yarıda yediği golle 2 puan bıraktı. Premier Lig’de 17 hafta geride kaldı ve Southampton’ın sadece 3 galibiyeti var. Bu hafta iç sahada Brentford’u konuk edecek Southampton’da Stuart Armstrong’un sakatlığı devam ediyor. Brentford, geçtiğimiz hafta Premier Lig’de maç oynamadı. İç sahada konuk edecekleri Manchester United ile oynayacakları karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi. Covid salgınından dert yanan takımlara Brentford’da eklendi. Geçtiğimiz hafta sonu ise iç sahada Norwich City’i konuk eden Thomas Frank’ın ekibi, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başarmıştı. Bu hafta ise üst üste 6 maçtır kazanamayan Southampton’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Brentford’da David Raya, Kristoffer Ajer ve Mathias Jorgensen’in sakatlıkları bulunuyor. Southampton’ın arık kazanacağını düşünüyorum. Premier Lig’de galibiyet hasretleri 6 maça çıktı. Southampton, taraftarı önünde kazanır ve moral bulur.

Toplam İddaa Oranı: ***

Bets10 Bahis Oranı: 5.13