İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 18.12.2021

Günün gollü geçmesini beklediğim karşılaşmalardan oluşturduğum ‘karşılıklı gol var’ kuponum hazır. Herkese bol şans.

Leeds United – Arsenal: KGVAR, 1.49 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; Leeds United, geçtiğimiz hafta içi farklı bir mağlubiyet yaşadı. Etihad’da konuk oldukları Manchester City’e tam 7-0 ile boyun eğdiler. Sezonun en farklı yenilgisini alan Marcelo Bielsa’nın öğrencileri, bu sezon Premier Lig’de vasat bir performans gösteriyor. Bir önceki hafta ise Stamford Bridge’de Chelsea’ye 3-2 kaybetmişlerdi. Premier Lig’de son 3 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamayan Leeds United, düşme hattının sadece 2 basamak üzerinde yer alıyor. Bu hafta Elland Road’da konuk edecekleri Arsenal karşısında da işleri zor olacak. Maç öncesinde Leeds United’da Robin Koch, Liam Cooper ve Rodrigo sakat olan isimler. Arsenal, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Emirates’de konuk ettikleri West Ham’ı 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Londra derbisinden 3 puan ile ayrılan Mikel Arteta’nın ekibi, bu sezon Emirates’de çok etkili sonuçlar alıyor. Premier Lig’de ilk 4 iddiasını da devam ettiriyorlar. Bu hafta Elland Road’da Leeds United’a konuk olacak Arsenal, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Premier Lig’de son 2 maçından da galibiyet ile ayrılan ve kalesini de gole kapatan Arsenal, 29 puan ile 4. sırada. Bu hafta Arsenal’da Pierre Emerick Aubameyang kadro dışı bırakıldı. Bernd Leno ve Sead Kolosinac ise sakat. Leeds United, çıkış arıyor. Arsenal son 2 maçından da galibiyet ile ayrıldı ama deplasmanda kalesini gole kapatamıyorlar. Elland Road’a gollü bir maç izleriz. İki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

Kasımpaşa – Sivasspor: KGVAR, 1.60 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Kasımpaşa’da kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Başakşehir deplasmanına konuk olan Kasımpaşa, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan İstanbul ekibi, son 5 maçından da galibiyet çıkartamadı. Süper Lig’de bu sezon sadece 2 galibiyet alabildiler ve ligin son sırasında yer alıyorlar. Bu hafta iç sahada Sivasspor’u konuk edecek Kasımpaşa’da Haris Hajradinovic kart cezalısı. Sivasspor, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Galatasaray’ı Faycal Fajr’ın golüyle 1-0 mağlup eden Sivasspor, 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler alan Yiğidolar, son 3 maçtan 9 puan çıkarttı. Alt sıralardan şimdilik kurtulmayı başaran Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, 22 puan ile 10. sırada yer alıyor. Bu hafta ise deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Sivasspor’da Ahmet Oğuz kart cezalısı. Aaron Appindangoye ise sakat. Kasımpaşa’nın artık reaksiyon göstermesi gerekiyor. İç sahada skor üretebilen bir takım olduklarını biliyoruz. Sivasspor’da son 3 maçtan galibiyet ile ayrıldı. İstanbul’da karşılıklı goller izleriz.

Sevilla – Atletico Madrid: KGVAR, 1.88 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; Sevilla, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. San Mames Barria’da konuk oldukları Athletic Bilbao’yu 1-0 ile geçmeyi başardılar. Thomas Delaney’in golüyle 3 puanı alan Julen Lopetegui’nin öğrencileri, bu hafta ise Ramon Sanchez Pizjuan’da Atletico Madrid’i konuk edecek. La Liga’da 2. sırada yer alan Sevilla adın kritik bir maç. Kazammaları halinde, lider Real Madrid’in takibini sürdürecekler. Olası bir mağlubiyette ise bu hafta 3. sıraya gerileme ihtimalleri var. Maç öncesinde Sevilla’da En Nesyri, Jesus Navas ve Marcos Acuna’nın sakatlıkları devam ediyor. Atletico Madrid’de üst üste mağlubiyetler yaşanıyor. 2 hafta önce Wanda Metropolitano’da Mallorca’ya 2-1 kaybeden Atletico Madrid, geçtiğimiz hafta sonu ise Madrid derbisinde Real Madrid’e 2-0 kaybetti. Bu sezon La Liga’da ilk kez üst üste 2 mağlubiyet yaşayan Diego Simeone’nin öğrencileri, lider Real Madrid’in 13 puan gerisine düştü. Atletico Madrid’in 1 maçı eksik ama puan farkının iyice arttığını belirtmek gerekiyor. Deplasmanda oynadığı son 5 karşılaşmada sadece Cadiz karşısında kazanabilen Atletico Madrid’de işler yolunda gitmiyor. Bu hafta Atletico Madrid’de savunmadan Stefan Savic’in sakatlığı bulunuyor. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Sevilla, üst üste 2 maçtır kazanıyor ama karşılarında da Atletico Madrid var. Atletico Madrid’in reaksiyon göstermesi gerekiyor. Ramon Sanchez Pizjuan’da iki takımda skor üretir.

Toplam İddaa Oranı: 4.48

Bets10 Bahis Oranı: 5.88