İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 18.12.2021

18 Aralık Cumartesi günü bülteninden 1 Süper Lig, 1 Premier Lig ve 1 La Liga maçlarından oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Bol şanslar.

Rayo Vallecano – Alaves: MS 1, 1.59 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Rayo Vallecano, bu sezon iç sahada çok etkili sonuçlar alıyor. 2 hafta önce Vallecas’da konuk ettikleri Espanyol’u tek golle 1-0 mağlup etmeyi başardılar. İspanya La Liga’da bu sezon iç sahanın şu ana dek lideri olduklarını belirtelim. Bu sezon Vallecas’da oynadıkları 8 karşılaşmada tam 22 puan topladılar ve henüz iç sahada mağlubiyetleri yok. Bu hafta ise Alaves’i konuk edecekler ve maçın favorisi olduklarını belirtelim. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Martin Merquelanz’ın sakatlığı sürüyor. Alaves, üst üste puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Alfonso Perez’de Getafe’ye konuk olan Alaves, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 1-0 öne geçtikleri karşılaşmada skor üstünlüğünü koruyamadılar ve 1 puana razı oldular. La Liga’da üst üste 5 maçtır galibiyet alamayan Alaves, düşme hattına iyice yaklaşmış durumda. Son 5 maçından da galibiyet çıkartamayan Alaves’in bu hafta Vallecas’da Rayo Vallecano karşısında puan alabileceğini düşünmüyorum. Maç öncesinde Alaves’de Ximo Navarro’nun sakatlığı devam ediyor. Rayo Vallecano’nun bu sezon iç sahada mağlubiyeti yok. Vallecas’da oynadıkları 8 maçta tam 22 puan topladılar. Bu hafta konuk edecekleri Alaves karşısında da 3 puana yakın taraflar.

West Ham – Norwich City: MS 1, *** (iddaa) – 1.36 (Bets10) ; West Ham, geçtiğimiz hafta Londra derbisinde Arseanal ile karşılaştı. Emirates’de rakibini 2-0 kaybeden David Moyes’un ekibi, son haftalarda puan kayıpları yaşamaya devam e diyor. 2 hafta önce ise Turf Moor’da konuk oldukları Burnley ile golsüz berabere kaldılar. Premier Lig’de oynadığı son 6 karşılaşmadan sadece tek galibiyet çıkartabilen West Ham, 5. sıraya gerilemiş durumda. Hafta içi Arsenal karşısında çok etkisiz kaldılar ve haklı bir mağlubiyet yaşadılar diyebiliriz. Bu hafta Norwich City’i konuk edecek West Ham’da Kurt Zouma ve Angelo Ogbonna sakat. Vladimir Coufal ise kart cezalısı. Norwich City’de işler yolunda gitmiyor. Premier Lig’de bu sezon küme düşme adayları arasında yer alan Norwich City, geride kalan 17 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alabildi. Topladıkları 10 puan ile ligin dibindeler. Geçtiğimiz hafta içi Carrow Road’da Aston Villa’yı konuk eden Dean Smith’in ekibi, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmada galibiyet alamayan Norwich City, son 3 maçtan ise puan çıkartamadı. Öte yandan kaybettikleri son 3 karşılaşmada da gol atmayı başaramadılar. Bu hafta West Ham’a konuk olacak Norwich City’nin puan alabileceğini düşünmüyorum. Maç öncesinde Norwich City’de Milot Rashica ve Grant Hanley’in sakatlıkları bulunuyor. West Ham, son 2 maçta tam 5 puan bıraktı. Bu puan kayıplarını telafi etmeleri gereki. Premier Lig’in son sırasındaki Norwich City’i mağlup ederler ve moral bulurlar.

Alanyaspor – Adana Demirspor: MS 1, 1.93 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; Alanyaspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Yeni Malatyaspor deplasmanına konuk olan Akdeniz ekibi, sahadan 6-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Yeni Malatyaspor karşısında geriye düştüler ama yine de kazanmayı başardılar. Famara Diedhiou önderliğinde 3 puanı alan Alanyaspor, 2 maçlık mağlubiyet serisini de sonlandırmış oldu. Süper Lig’de bu sezon 8. galibiyetini alan Bülent Korkmaz’ın öğrencileri, ilk 5 iddiasını devam ettiriyor. Bu hafta Adana Demirspor’u konuk edecek Alanyaspor’da savunmadan Nemanja Milunovic kart cezalısı. Adana Demirspor, geçtiğimiz hafta son dakika golüyle kazandı. İç sahada Giresunspor’u konuk eden Adana Demirspor, 90+3’te Benjamin Stambouli’nin golüyle 3 puanı aldı ve moral buldu. Giresunspor’un 4 maçlık yenilmezlik serisini sonlandıran Vincenzo Montella’nın öğrencileri, Süper Lig’de puanını 23 yaptı ve 8. sırada yükseldi. Bu hafta ise Alanyaspor deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Adana Demirspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Alanyaspor, maçın favorisi. Geçen hafta Yeni Malatyaspor’u 6-2 ile geçtiler. Hücumda Diedhou, çok formda. Adana Demirspor karşısında da Alanyaspor’u favori görüyorum.

Toplam İddaa Oranı: ***

Bets10 Bahis Oranı: 5.66