Lens – Lille İddaa Tahmini 04.01.2022

Lens evinde Lille’i konuk edecek. Fransa Kupası Son 32 Turu kapsamında bizleri bekleyen mücadele, 4 Ocak Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Lens galibiyetine 1.95, beraberliğe 3.60, Lille galibiyetine ise 3.75 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.00, 2.5 Alt 1.83 olarak verilmiş.

Lens Toparlanmak İstiyor

Fransa Ligue 1’de son 6 hafta ev sahibi Lens için puan kayıplarıyla geçti. Sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan Franck Haise’nin öğrencileri, ilk 13 haftada zirve yarışının içerisinde kalmayı başarırken, son 6 haftanın tamamında puan kaybetti. Lider ile puan farkı 19’a yükselirken, ev sahibi lig serüvenine 9. sırada devam etmek zorunda kaldı. Devre arasına moralsiz giren Lens, sezonun 2. yarısına iyi bir başlangıç yapmayı planlıyor. Ligde karşı karşıya geldiği ve 1-0 mağlup etmeyi başardığı Lille ile evinde karşı karşıya gelecek olan ekip, kolay lokma olmadığını haftalar öncesinde ispatlasa da, zor günlerden çıkmayı bir türlü başaramadı. Ligue 1’de devre arasına girilirken, ilk 19 hafta itibariyle ilk kez 6 maçta galibiyete hasret kalan ve üst sıra mücadelesinde geriye düşen Lens, tekrar yarışı tutunmak ve yükselişe geçmek istiyor.

Lille Vites Yükseltti

Fransa Ligue 1’in son şampiyonu Lille’de, Jocelyn Gourvennec sancılı başlasa da, teknik adam ısrarı konuk ekibi hem UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 Turu’na taşıdı, hem de son 7 lig maçından namağlup çıkmasını sağladı. G Grubu’nu lider tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi başarısıyla moral depolayan Lille, Fransa Ligue 1’de ise son 7 haftayı 3 galibiyet, 4 beraberlikle noktaladı. Son şampiyon 3 kulvarda birden yoluna devam ediyor. Ligue 1’in 8. sırasında yer alsa da, son maçlardaki performans grafiği konuk ekipte umut verdi. Üst sıra savaşına yeniden tutunmaya başlayan Lille, sezonun 2. yarısının başlamasına sayılı günler kala rotasını Fransa Kupası’na çevirdi. Son 64 Turu’nda Auxerre’yi 3-1 mağlup ederek Lens’in rakibi olmayı başaran ekip, ligde 1-0 kaybettiği rakibinden intikamını Fransa Kupası’nda almak istiyor.

Maç Bilgileri

Lens – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Willy Delajod. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Lens’in ilk 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Jean-Louis Leca, Jonathan Clauss, Frankowski, Wooh, Gradit, Gael Kakuta, Cahuzac, Fofana, Doucoure, Corentin Jean, Sotoca.

Lille’in ilk 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Ivo Grbic, Jose Fonte, Mandava, Djalo, Zeki Çelik, Benjamin Andre, Renato Sanches, David, Jonathan David, Burak Yılmaz.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki Ligue 1 temsilcisi devre arasından yeşil sahalara galibiyetle dönmek istiyor. Lens ve Lille’in bu mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosundan kazanan çıkmadı. İki ezeli rakip kupa sınavında 90 dakikayı 2-2’lik beraberlikle noktalarken, kazananı seri penaltılar belirledi ve ev sahibi Lens karşılaşmadan tur biletiyle ayrıldı.