Nancy Amiens Bahis Tahmini 29.01.2022

Marcel-Picot Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Fransa Kupası Son 16 mücadelesinde, Nancy ile Amiens karşı karşıya gelecek. İki Ligue 2 temsilcisinin mücadelesi 29 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:15′te sahne alacak.

Rexbet, Nancy galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.25, Amiens galibiyetine ise 2.80 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.90, KGYOK 1.83 oran kazandırıyor.

Nancy’den Sürpriz Galibiyetler

Fransa Ligue 2’de sezonun ilk yarısı sona ererken, ilk 19 haftayı 2 galibiyet, 6 beraberlik, 11 mağlubiyetle kapatan Nancy, 12 puanla dibe vurdu ve devre arasında ligin en zayıf halkası olarak girdi. Ev sahibi devre arasından galibiyetle dönmeyi başarsa da, Bastia galibiyetinin ardından geçtiğimiz hafta evinde lider Toulouse’a 4-0 mağlup oldu ve kötü gidişatını sürdürdü. Dipten kurtulamayan Nancy, Fransa Kupası’nda ise Rennes’i gerisinde bırakarak Son 16 biletini cebine koydu. Troyes ve Rennes gibi Ligue 1 temsilcilerini tur dışına itmeyi başaran Albert Cartier’in öğrencileri için Fransa Kupası Son 16 Turu’nun en sürpriz takımı diyebiliriz. Ev sahibi ligde yaşadığı zor günlerde kupa zaferleriyle teselli bulurken, Ligue 2’de beraber mücadele ettiği Amiens karşısında üst turu hedefliyor.

Ameins Etkisini Artırdı

Konuk ekip Amiens, Fransa Kupası’nda 4 turu geride bırakırken, Son 16 Turu’nda Ligue 2’de beraber mücadele ettiği Nancy ile eşleşti. Ligde sezonun ilk yarısı rakibiyle 1-1 berabere kalan Amiens, deplasmandan 9 kişiyle 1 puan çıkarmayı başarmıştı. Fransa Ligue 2’de küme düşme tehlikesi yaşayan konuk ekip, 22 haftadan 5 galibiyet, 10 beraberlikle 25 puan toplamayı başarırken, düşme hattının 3 puan uzağında yer aldı. Son 2 hafta Guiıngamp’ı 3-0 mağlup etmeyi başarırken, Quevilly ile 1-1 berabere kaldı. Son 2 haftada iyi performanslar sergilemeye başlayan Ameins, kupadaki etkisini Ligue 2’in en zayıf halkası Nancy karşısında sürdürmek istiyor.

Nancy – Amiens Maç Bilgileri

Nancy – Amiens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18.15’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcel-Picot Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nancy cephesinde kaleci Hugo Constant sakat. Amiens takımında ise Nicholas Opoku’nun sakatlığı bulunuyor.

Nancy’nin ilk 11’i Belli mi?

Nancy’nin muhtemel kadrosu: Nathan Trott, Basila, Bianda, Lefebvre, Latouchent, Aynaoui, Delos, Dewaele, Haag, Jung, Thiam.

Amiens’in ilk 11’i Belli mi?

Amiens’in muhtemel kadrosu: Nicolas Lemaitre, Dekoke, Bansais, Diaby, Padovani, Haddad, Gbelle, Kane, Zabou, Jozefzoon, Duckens Nazon.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç odluğu bu zorlu mücadelede, galibiyet adına güven vermeyi başaramayan Nancy ve Ameins’in, ligdeki gibi rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Amiens deplasmandan zaferle çıkmayı başardı. Konuk ekip maç boyunca üstün bir oyun sergilerken, iyi futbolunu 2 golle taçlandırdı.