Athletic Bilbao Real Madrid İddaa Tahmini 03.02.2022

İspanya Kral Kupası çeyrek final maçında Real Madrid deplasmanda, Athletic Bilbao’nun konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.30’da start alacak ve Tivibu Spor 2 kanalından takip edilebilecek.

Athletic Bilbao Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Athletic Bilbao kazanır 3.25, beraberlik 3.60, Real Madrid kazanır ise 2.20 olarak açıklanmış.

Barcelona’yı Elediler

Athletic Bilbao, La Liga’da son haftalardaki çıkışını sürdürüyor. 2 hafta önce Rayo Vallecano deplasmanına konuk olan Marcelino’nun ekibi, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Bu sezon Rayo Vallecano’ya Vallecas’da ilk mağlubiyetini yaşattılar. Son 3 maçta 7 puan toplayarak çıkışa geçen Bask ekibi, bu hafta Kral Kupası çeyrek finalinde Real Madrid’i konuk edecek. Bir önceki turda Barcelona’yı 3-2 mağlup etmeyi başaran Athletic Bilbao, Real Madrid karşısında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Real Madrid Yarı Final Peşinde

Real Madrid, La Liga’da liderliğini sürdürüyor. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Elche karşısında 1 puanı zor kurtardılar. Santiago Bernabeu’da beklenmedik bir kayıp yaşayan Real Madrid, 2-0 geriye düştüğü maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Elche karşısında yaşanan puan kaybına rağmen liderliğini sürdürüyorlar. Bu hafta içi ise Kral Kupası’nda Athletic Bilbao’ya konuk olacaklar. Bir önceki turda Elche’yi deplasmanda 2-1 ile geçen Real Madrid, çeyrek finalde Athletic Bilbao’nun rakibi oldu. Maç öncesinde Real Madrid’de Ferland Mendy’nin sakatlığı bulunuyor.

Athletic Bilbao – Real Madrid Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.30”da Tivibu Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Ferland Mendy’nin sakatlığı bulunuyor.

Athletic Bilbao'nun 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Aıago Herrerin, Oscar De Marcos, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Ohian Sancet, Dani Garcia, Iker Muniain, Raul Garcia, Inaki Williams

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Daniel Carvajal, Nacho, Eder Militao, David Alaba, Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Vinicius Junior, Marco Asensio, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Real Madrid, turun favorisi. Kral Kupası’nda finalist olması beklenen takımların başında geliyorlar. San Mames Barria’da Athletic Bilbao’yu mağlup etmeyi başarırlar. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.98

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, bir şok daha yaşadı. Kral Kupası’nda Athletic Bilbao deplasmanında 1-0 kaybeden Carlo Ancelotti’nin ekibi, kupaya veda etti.